Вт, 2024-03-19, 10:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:52
Відкрити офіс в Сєверодонецьку Москаль попросив ООН
Інші останні Новини з регіонів України

  Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль попросив ООН пришвидшити відкриття офісу в Сєверодонецьку, де на даний момент продовжує роботу Луганська облдержадміністрація.

Про це йшлося на зустрічі у середу, інформує прес-служба Луганської ОДА.

За словами Москаля, є безліч нагальних питань, які потребують щоденного опрацювання

Радник ООН з питань відновлення інфраструктури Слободан Тадік відзначив, що ООН розуміє, яку ношу на себе взяла обласна адміністрація. Від додав, що у зв’язку з тим, що ситуація і потреби області змінилися, потрібно внести деякі зміни і до програми допомоги від ООН.

У свою чергу Москаль зазначив: "ми запропонували нашому уряду прийняти постанову, згідно з якою передбачалося б відшкодування збитків за зруйноване житло на території області. Але багато хто говорить про виплати тільки після закінчення АТО", - сказав Москаль.

"Я не гадалка Ванга, і тому не можу передбачити, коли закінчиться АТО, а людям нема де жити вже сьогодні. Деякі кроки у цьому напрямку зробила Адміністрація президента, коли звернулася до обласних адміністрації з проханням допомогти регіону. Я прошу вас, якщо у вас є такі повноваження і програми, допомогти нам", – додав він.

У результаті зустрічі були досягнуті домовленості щодо розробки напрямів, за якими ООН надасть допомогу, зазначили в ОДА.

Як відомо, ООН відкрила офіс у Донецьку для роботи із цивільними особами, що перебувають у зоні конфлікту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 846 | Додав: adminA | Теги: москаль, ООН, офіс, Сєверодонецьку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]