Вт, 2024-03-19, 09:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:59
Викрили групу, яка продавала фальшиві документи біженцям у Німеччині
Інші останні Новини Європейського Союзу

У Німеччині викрили групу, яка продавала фальшиві документи біженцям

Німецька поліція заарештувала в місті Ессен передбачуваного керівника групи, що займалася незаконним перевезенням людей в країни ЄС.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

21-річного громадянина індійського походження звинувачують в нелегальному перевезенні людей і фальсифікації документів. Підозрюваний нібито надавав підроблені документи, які гарантували б проживання в Німеччині за плату в розмірі від 14 000 до 17 000 євро.

"Він звинувачується в багатьох випадках надання індійським співвітчизникам фальсифікованих грецьких віз, щоб вони могли потрапити в Шенгенську зону", - заявили державні прокурори.

"Власники фальшивих документів подавали їх в муніципальні бюро реєстрації в Німеччині, і тим самим отримували посвідку на проживання в Німеччині і дозвіл на роботу", - відзначаються в поліції.

Контрабандист також звинувачується в отриманні фальсифікованих румунських свідоцтв про шлюб і посередницькій діяльності "румунських громадян в якості фальшивих дружин".

Якби чоловіки були юридично одружені на румунках і, отже, громадянках ЄС, тоді вони мали б право на отримання дозволу на роботу і проживання в Німеччині.

Поліція також обшукала 23 квартири в шести містах, включаючи Клеве і Дуйсбург. Після цього ще шість громадян Індії були заарештовані й утримувалися під вартою до депортації.

У низці випадків підозрювані вже зробили безуспішні спроби отримати притулок, перш ніж ховатися в Німеччині.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 785 | Додав: adminA | Теги: група, фальшиві документи, біженці, Німеччина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]