Чт, 2024-03-28, 23:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:23
Чому Об'єднана опозиція відмовилася здати Кличку весь Київ пояснив Яценюк
Інші останні Політичні новини
У переговорах за погодженням мажоритарних кандидатів від опозиції і "УДАРу" в столичних округах спрацював принцип здорової конкуренції. Про це заявив у п'ятницю, 19 жовтня, глава ради Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк в ефірі 5 каналу, коментуючи узгодження мажоритарних кандидатів з партією "УДАР".

Яценюк нагадав, що опозиція пропонувала партії Віталія Кличка узгодити мажоритарників ще на початку виборчої кампанії, але цього не сталося.

"Тому цілком природно, що коли люди пропрацювали кілька місяців в окрузі, вони, по-перше, відмовилися зніматися (і ми попереджали про це, що це саме так буде), але те, що домовленості хоча б якісь досягнуті це вже плюс", - зазначив він.

"Що стосується міста Києва. Як ми можемо в Києві піти на те, щоб зняти таких кандидатів депутати, як Сергій Терьохін, Ксенія Ляпіна, наприклад, Володимир Яворівський, як Чорноволенко з Народного руху? На користь тих людей, я, відверто кажучи, при всій повазі до тих людей, я не знаю, хто вони. Вони зараз користуються брендом політичної сили, під якою вони йдуть. Під брендом "УДАР"", - розповів політик.

"Але це не означає, що ми повинні просто взяти і здати фактично Київ. Тому ми прийняли рішення, що має бути принцип здорової конкуренції, він існує", - уточнив політик.

"Я вважаю, що те рішення, яке відбулось по місту Києву, абсолютно правильне і коректне, в першу чергу щодо наших політичних партнерів, в першу чергу до тих людей, які зараз йдуть по округах", - підсумував Яценюк.

Як відомо, 14 жовтня "УДАР" зняв з реєстрації 32 кандидати в мажоритарних округах: 26 - на користь кандидатів від "Батьківщини", інших - на користь інших рейтингових представників мажоритарників від опозиції.

"Батьківщина" зняла на користь "УДАРу" 26 своїх кандидатів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1059 | Додав: adminA | Теги: кличку, об'єднана опозиція, Київ, Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]