Вт, 2024-03-19, 11:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:04
Данські вболівальники у Львові ходять у футболках "Free Yulia"
Інші останні Політичні новини

У неділю, 17 червня, в центрі Львова напередодні матчу Данія-Німеччина іноземні вболівальники знову одягли футболки з написами "Free Yulia", повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Таку акцію ми проводимо уже втретє і щоразу знаходяться сотні європейців, що з радістю одягають футболки та висловлюють підтримку нашому лідеру. Вони добре знають хто така Юлія Тимошенко і що вона кинута за грати ні за що", - сказав у коментарі іноземним журналістам один з ініціаторів акції, партієць Львівської "Батьківщини" Олександр Маленевський.

Німецький вболівальник одягнув футболку "Free Yulia" і запевнив, що не зніме її аж до вечора, і на стадіоні також вболіватиме в ній, повідомляє прес-служба львівської "Батьківщини".

"Звичайно, я підтримую Юлію Тимошенко, адже я слідкую за подіями, що відбуваються в Україні, знаю, що колишній прем’єр-міністр країни – політв’язень. І це просто дико для країни, керівництво якої запевняє, що орієнтується на Європу. Насправді ж це не так, а Україні бракує демократії та європейських цінностей", - сказав вболівальник в інтерв’ю іноземним журналістам.

Молода пара з Данії також підтримала акцію. "Не треба пояснювати хто така Тимошенко. Ми знаємо – вона не винна. Звісно, ми з радістю одягнемо футболки, а потім заберемо їх з собою", - сказали вони.

"Група вболівальників з Німеччини підійшла до агітаційного намету "Батьківщини" і всі як один одягнули запропоновані футболки. А потім фани почали скандувати "Tимошенко", "Юля" і "Янукович – аут"! "Це наша підтримка Юлі", – пояснювали вони перехожим львів’янам", - повідомляє "Батьківщина".

Як повідомлялося, у Львові і Харкові перед матчами чемпіонату Європи з футболу пройшли організовані акції з моментами імпровізації на підтримку ув'язненої екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко "Free Yulia".

Як відомо, Тимошенко відбуває покарання в Качанівській колонії за звинуваченням у перевищенні повноважень при підписанні газових контрактів з РФ. Екс-прем'єр отримала 7 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади при владі упродовж трьох років.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 951 | Додав: adminA | Теги: Free Yulia, Львові данські вболівальники | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]