Пт, 2024-04-19, 21:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:09
До серійного випуску Volkswagen готує електричний Golf
Інші останні Новини світу

Німецький виробник Volkswagen у 2013 році запропонує клієнтам "народний" автомобіль з електричною силовою установкою. Електричну версію Volkswagen Golf побудують на базі моделі сьомого покоління, чия світова прем'єра відбудеться в рамках вересневого Паризького автосалону, передає InfoCar.

Достовірні відомості про технічну "начинку" електромобіля Volkswagen E-Golf представники ЗМІ довідатися поки що не змогли.

Передбачається, що силова установка новинці дістанеться від концептуальної машини Golf Blue E-motion. Шоу-кар оснащений 115-сильним мотором з нульовим вихлопом, що живиться від комплекту літій-іонних батарей. Однієї зарядки акумуляторів експериментальному автомобілю вистачає на подолання 150 км. Під час руху хетчбек розвиває максимальну швидкість 140 км/год.

Нагадаємо, що нове покоління Volkswagen Golf побудують на модульній платформі MQB, яка підходить для установки "розеткового" гібридного силового агрегату.

Влітку минулого року німецький виробник провів тестування прототипу Golf Twin Drive Plug-in Hybrid, укомплектованого електромотором і бензиновим 1,4-літровим двигуном з технологією прямого уприскування палива. Гібридна силова установка розвиває в сумі 161 к.с.

За словами розробників, на електротязі Golf Twin Drive Plug-in Hybrid долає до 56 км. Коли заряд літій-іонних батарей виснажиться, запрацює ДВЗ, який збільшить запас ходу машини до 959 км.

Раніше повідомлялося, що Volkswagen Golf наступного, сьомого покоління дебютує вже цього року. Як завжди, виробник заявляє про більшу економічність і безпеку нової моделі. Але є й цікавіші новини: "сьомий" Golf буде щільно напханий технологіями і опціями, властивими сьогодні автомобілям на один-два класи вище.

По-перше, істотно розшириться лінійка двигунів, яку і сьогодні мізерною не назвеш. З'явиться гібридна система типу plug-in сумарною потужністю 243 кінські сили, повноцінна електрична версія і модифікація, що працює на природному газі.

Бензинові мотори нової лінійки з заводським кодом EA211 матимуть три і чотири циліндри при максимальному об'ємі в 1,4 літра. Частина чотирициліндрових агрегатів буде здатна відключати половину циліндрів для економії палива, як на новій Audi A1 Sportback.

При цьому залишаться в строю і звичніші власникам автомобілів концерну Volkswagen двигуни 1.8 TFSI і 2.0 TFSI серії EA888 - вони піддадуться лише невеликій ревізії. Стануть цікавіші й дизелі: найпотужніший зі "звичайних" дизелів видаватиме 181 к.с. - більше, ніж нинішній "заряджений" GTD. А потужна версія GTD отримає в наступному поколінні двигун з двома турбінами потужністю 220 сил.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1092 | Додав: adminA | Теги: електричний Golf, Volkswagen | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]