Пт, 2024-04-19, 19:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:11
Дорогі іномарки скуповують одесити, обігнавши за кількістю куплених авто столичних багатіїв
Інші останні Новини з регіонів України
Одесити обігнали столичних багатіїв у купівлі дорогих іномарок та елітних автомобілів. У вересні частка проданих автомобілів класу "преміум" від загальної кількості транспортних засобів в Одесі становила 19%, тоді як у Києві – 17%, повідомляє AVTO.mail.ru.

Одеса впритул наблизилася до столиці з продажу автомобілів у ціновому сегменті від 17 до 35 тис доларів США. Водночас саме там купують найменше дешевих автомобілів (вартістю менш як 17 тис доларів США) - лише 33%.

За підрахунками аналітиків, середня вартість автомобіля, придбаного жителями Одещини, становить 27 тис доларів, і це найвищий показник в Україні.

Також одесити дуже люблять позашляховики і кросовери, за 9 місяців поточного року в Одесі було продано 3070 автомобілів класу SUV, що становить 36% загальної кількості проданих автомобілів.

Щодо частки нових легкових автомобілів, одесити впевнено входять в п'ятірку лідерів, витративши на їхнє придбання більш ніж 1,5 млрд грн.

Лідерами продажів в Україні у вересні є корейські Hyundai, за ними - вітчизняний ЗАЗ, на третьому місці розташувався російський ВАЗ.

Як повідомлялось, цьогоріч українці накупили нових машин на рекордні 1,1 млрд євро, що на 12% більше, ніж за аналогічний період минулого 2011 року.

За підсумками 4 місяців 2012 року найпопулярнішими є машини з двигуном об'ємом 1,6 тис куб см. На другому місці за популярністю - силові агрегати об'ємом 1,4 літра - більш як 13% продажів. На третьому - 1,5-літрові - понад 12%.

Серед дизелів найбільшу популярність мають 2-літрові мотори. Їх більш як 30%. На другому місці - 3-літрові, їх майже 18%. На третьому - 1,6-літрові - більш ніж 10%.

Додамо, що Українці, купуючи легкові автомобілі, стали все частіше обирати дуже дорогі позашляховики. Торік їх продали понад 53 тисячі, що на 34% більше, ніж у 2010 році.

У загальному обсязі продажів легкових авто позашляховики становили 24%. Для порівняння, в європейських країнах продаж позашляховиків займає тільки близько 10% ринку.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1087 | Додав: adminA | Теги: дорогі іномарки, столичних багатіїв, одесити | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]