Пт, 2024-04-19, 14:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:40
Facebook звинуватили в розлученнях у Британії
Інші останні Новини Європейського Союзу

Діяльність у Facebook згадується як одна з причин розлучень у Великобританії 2011 року, повідомляють ЗМІ королівства з посиланням на дослідження місцевого провайдера послуг для тих, хто прагне розірвати шлюб, Divorce-Online.co.uk.

Фахівці зі шлюборозлучних процесів опублікували результати дослідження 5 тис справ про розлучення, передає РБК.

У кожному третьому випадку причиною розірвання шлюбу ставали дії одного з подружжя у мережі. Як правило, це був віртуальний флірт або викривальні дані про свою "другу половину" від друзів по мережі.

Ідея Facebook виходить до ранньої юності засновника соцмережі Марка Цукерберга, коли він навчався у приватній школі Phillips Exeter Academy в Нью-Гемпширі. У школі щороку публікувався довідник з іменами, адресами і фотографіями учнів, і коли Цукерберг вступив до Гарварду, то виступив з ініціативою створення аналогічного мережевого ресурсу. Однак адміністрація навчального закладу відмовила йому, пославшись на політику конфіденційності, після чого Цукерберг зламав базу даних університету і створив найпростіший сайт з кодовою назвою Facemash - прообраз майбутньої глобальної соцмережі.

Цікаво, що сервіс Facemash, спочатку доступний тільки всередині Гарварда, пропонував відвідувачам порівняти фотографії студентів і студенток і оцінити їх за шкалою привабливості.

В даний час компанія Facebook, за неофіційними даними, готується до первинного публічного розміщення акцій (IPO), яке, ймовірно, відбудеться навесні 2012 року. За оцінками інсайдерів, ринкова капіталізація Facebook при виході на біржу може становити 80-100 млрд дол. Компанія розмістить акції на суму до 10 млрд дол, що стане рекордом в історії інтернет-сектора.

За неофіційними даними, 10% акцій Facebook зараз належить фонду Digital Sky Technologies Юрія Мільнера й Алішера Усманова.

Нагадаємо, мешканець Саудівської Аравії Сауд бін Насер аш-Шахрі знайшов оригінальний спосіб вибратися зі злиднів, в яких перебувала його родина. Як користувач соціальної мережі Facebook, він виставив там на продаж свого власного сина, призначивши за нього ціну - 20 млн доларів.

Раніше суд в Англії засудив одного юнака до 30 місяців тюремного ув'язнення за створення у соціальній мережі Facebook групи під назвою "Піднімімо повстання", яка була доступна для всіх охочих лише протягом півгодини.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1144 | Додав: adminA | Теги: причин розлучень, facebook | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]