Вт, 2024-03-19, 08:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:01
Гімном лондонської Олімпіади стане сингл "Muse"
Інші останні Новини Європейського Союзу

Новий сингл британського гурту "Muse" - "Survival" - стане офіційним гімном літніх Олімпійських ігор у Лондоні, які стартують 27 липня.

"Survival" була обрана головною музичною темою Ігор-2012 Олімпійським комітетом. Вона буде звучати під час виходу учасників турніру на спортивні майданчики і вручення медалей. Нову роботу "Muse" можна буде почути також під час ефірів програм, які висвітлюють олімпійські події.

Прем'єра пісні відбудеться в середу, 27 червня, повідомляє Lenta.ru.

У свою чергу учасники "Muse" зізналися, що задоволені і горді тим, що їм випав шанс стати авторами музичного супроводу до олімпійських заходів. За їхніми словами, пісня "Survival" створювалася з думкою про Олімпіаду. Композиція присвячена налаштуванню на перемогу.

У вересні 2012 року повинен вийти новий студійний альбом "Muse". Трек-ліст платівки поки не оголошено. Диск стане шостим у дискографії групи. Попередня студійна платівка "Muse" - "The Resistance" - вийшла у 2009 році і посіла перше місце в британському чарті.

Олімпійські ігри в Лондоні стартують 27 липня. Як повідомлялося раніше, на церемонії відкриття Ігор серед інших виступить сер Пол Маккартні.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1069 | Додав: adminA | Теги: Сингл Muse, гімном лондонської Олімпіади | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]