Пт, 2024-04-19, 00:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:43
На екрани України виходить найдорожчий незалежний фільм. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини
На фільм за романом Девіда Мітчелла "Хмарний атлас" незалежні продюсери зібрали 100 млн доларів. Робота над картиною зайняла чотири роки. Шість пов'язаних між собою історій знімали окремі режисерські групи.

У четвер, 8 листопада, в український прокат виходить фантастична драма "Хмарний атлас" (Cloud Atlas) від творців "Матриці" Енді і Лани Вачовські і режисера "Парфумера" Тома Тиквера. Вони написали сценарій на основі однойменного роману Девіда Мітчелла, виданого в 2004 році. Інтелектуальний бестселер увійшов у всі списки кращих творів XXI століття, пише ZN.UA.

"Хмарний атлас" виявився найдорожчим незалежним фільмом в історії кінематографа. Бюджет фільму склав 100 мільйонів доларів. Німецький продюсер Штефан Арндт збирав кошти на зйомку фільму в Німеччині. Після презентації проекту на кількох фестивалях на нього підписалася студія Warner Bros. Потім приєдналися ще кілька інвесторів. Співпродюсером фільму став також Олександр Роднянський.

Цікаво те, що Тиквер і Вачовскі знімали фільм паралельно, використовуючи окремі знімальні групи. Зйомки фільму проходили в Німеччині, а також в Британії та Іспанії. Це шість історій, дія яких відбувається в різний час, але вони тісно переплітаються між собою.

Нагадаємо, Джеймс Кемерон стане продюсером документального фільму, що розповідає про вплив природних катаклізмів на життя людей.

Стрічка буде називатися "Роки небезпечного життя". Її героями стануть люди, постраждалі внаслідок посухи, буревіїв та інших лих. Творці фільму мають намір досліджувати зв'язок між долями цих людей і глобальними змінами клімату Землі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1068 | Додав: adminA | Теги: України, найдорожчий незалежний фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]