Сб, 2024-04-20, 00:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:31
Окупанти і не думають зачохлювати "заборонену" зброю. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

В районі проведення Антитерористичної операції російські окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України. Упродовж минулої доби зафіксовано 54 випадки відкриття вогню.

З них по 24 на Донецькому і Маріупольському напрямках та 6 на Луганщині, повідомили у середу 20 липня у прес-центрі АТО на сторінці у соцмережі Facebook.

"На Маріупольському напрямку із забороненої Мінськими угодами 122 мм артилерії ворог випустив 12 снарядів по наших опорних пунктах у Широкиному. Окрім цього, застосував 82 мм міномети, гранатомети та великокаліберні кулемети. По українських воїнах у Талаківці противник бив із 120 та 82 мм мінометів. Під мінометні обстріли також потрапили наші захисники у Красногорівці, Гнутовому та Водяному, а з інших видів стрілецької зброї – у Мар’їнці, Славному, Старогнатівці та Новогригорівці", - передали у штабі.

На Донецькому напрямку найгарячішим населеним пунктом залишається Авдіївка.

"Тут ворог задіяв проти наших військ 120 та 82 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброї. Також, із 120 мм мінометів противник обстріляв Майорськ, а з мінометів калібру 82 мм – шахту "Бутівку", Опитне та Зайцеве", - йдеться у повідомленні.

У штабі розповіли, що на Луганщині із 82 мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів окупанти стріляли по Станиці Луганській, "зенітні установки були застосовані під Нозванівкою, а БМП – під Новоолександрівкою".

Нагадаємо, вчора – 19 липня – у штабі повідомили, що упродовж минулої доби в зоні проведення АТО загинули семеро українських військових, ще 14 зазнали поранень.

Після цього секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що Рада національної безпеки і оборони України у разі продовження загострення ситуації на сході країни може внести до порядку денного питання про запровадження військового стану. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 832 | Додав: adminA | Теги: окупанти, заборонена зброя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]