Пт, 2024-04-19, 02:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:28
Окупанти знову посилили вогонь. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу російські окупаційні війська 70 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил Антитерористичної операції.

Найбільше, 33 обстріли, зафіксовано на Донецькому напрямку, передали у прес-центрі АТО у четвер 21 липня на сторінці у соцмережі Facebook.

"Із забороненої Мінськими угодами 122 мм артилерії противник бив по Авдіївці, Семигір’ї, Кодемі та Кам’янці, а з 120 та 82 мм мінометів – по Дачі, Новгородському, Зайцевому та Авдіївці. Також, міномети калібру 82 мм окупанти застосували по наших захисниках у Майорську і Троїцькому. З гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог стріляв по наших укріпленнях в Авдіївці, Новгородському, Луганському та Зайцевому", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 31 випадок порушення режиму припинення вогню.

"Зокрема, зі 122 мм самохідних установок та 120 мм мінометів обстріляні наші опорні пункти у Водяному і Талаківці. Окрім цього, міномети калібру 120 та 82 мм ворог задіяв у Широкиному та Красногорівці, а біля Мар’їнки та Гнутового - активізувалися ворожі снайпери. Також, на Донеччині окупанти використовували бронетехніку, гранатомети, великокаліберні кулемети, зенітні установки та стрілецьку зброю", - поінформували у штабі.

На Луганщині бойовики 6 разів обстрілювали українських армійців з гранатометів та стрілецької зброї у Новоолександрівці та Станиці Луганській, розповіли у прес-центрі.

Як повідомлялося, раніше спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко поінформував, що за минулу добу активність противника різко зменшилася, загалом зафіксовано 54 провокації, тоді як за попередню добу було зафіксовано 78 провокацій. Крім того, за минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі ніхто з українських військовослужбовців не загинув і не був поранений
.
Раніше українська розвідка заявила про підготовку бойовиків до активізації бойових дій на Донецькому і Слов'янському напрямках.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 765 | Додав: adminA | Теги: окупанти знову посилили вогонь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]