Пт, 2024-04-26, 00:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:03
Окупанти посилили вогонь. "Заборонена" артилерія не замовкає. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  За минулу добу російські окупаційні війська 78 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО, в тому числі із забороненої Мінськими домовленостями зброї.

Зокрема, 43 обстріли зафіксовано на Донецькому, 22 на Маріупольському та 13 - на Луганському напрямках, поінформували у прес-центрі АТО на сторінці у соцмережі Facebook.

"Під Миронівським та Пісками, що на Донеччині, ворог застосував 122-мм артилерію. Крім цього, використовував 120-мм міномети поблизу населених пунктів Майорськ, Нижнє Лозове, Зайцеве, Авдіївка та Луганське. З мінометів калібру 82 мм противник стріляв по Кам’янці, Авдіївці, Пісках, Зайцевому, Троїцькому, Опитному та Невельському", - йдеться у повідомленні.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів, зенітної установки та БМП бойовики вели вогонь по позиціях сил АТО у Новгородському, додали у штабі.

"На Маріупольському напрямку неспокійно було у Мар’їнці, Красногорівці, Старогнатівці, де ворог бив по українських захисниках зі 120-мм мінометів. Також міномети калібру 82 мм, гранатомети та стрілецьку зброю супротивник задіяв у Водяному, а Мар’їнку обстріляв з гранатометів, великокаліберних кулеметів, бронетехніки", - передали у прес-центрі.

Окрім того, на Луганщині противник вів вогонь зі 120-мм мінометів по укріпленнях сил АТО у Кримському, Новоолександрівці, Троїцькому, а з мінометів 82-го калібру, гранатометів та великокаліберних кулеметів – у Станиці Луганській.

Як повідомлялося, за минулу добу в зоні проведення АТО один військовослужбовець загинув біля населеного пункту Луганське, п'ятеро зазнали поранення: один у Зайцевому, троє біля Авдіївки постраждали через обстріли, а ще один військовослужбовець – в Широкиному отримав поранення, підірвавшись на вибуховому пристрої. Спікер АТО Андрій Лисенко поінформував, що на Донецькому напрямку найбільш запеклі, практично цілодобові бої, тривають у промзоні Авдіївки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 792 | Додав: adminA | Теги: окупанти, Вогонь, заборонена артилерія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]