Пт, 2024-03-29, 06:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:37
Організували топлес-протест у Лондоні французькі активістки FEMEN. Їх затримала поліція
Інші останні Новини світу
П'ятьох француженок - активісток українського руху FEMEN затримала поліція Лондона за організацію акції протесту проти ісламізму. Як повідомили в FEMEN, біля Тауерського мосту дівчата інсценували пробіг трьох мусульманських спортсменок, яких підганяли бедуїнськими батогами. Лондонські поліцейські зупинили цей топлес-протест.

FEMEN вимагає від Міжнародного олімпійського комітету засудити насильство по відношенню до жінок з боку ісламістських держав. Жіночий рух FEMEN вимагає не допускати держави, які практикують закони шаріату, до участі в Олімпійських іграх, оскільки нелюдяність шаріатських законів знаходяться в протиріччях жорстких з олімпійськими принципами миру і людинолюбства", - пояснили в жіночій організації цілі протесту.

FEMEN звинувачує ісламський режим в симуляції демократичних змін становища жінки.

"Відправляючи на Олімпіаду окремих жінок-спортсменок, уряди мусульманських країн маскують масові утиски і криваві страти своїх співгромадянок. Приймаючи ісламістські країни у велику демократичну олімпійську сім'ю, МОК сприяє легітимізації і експансії диких ідей шаріату по всьому світу. Продовжуючи загравати з радикальним ісламом і його примхами, МОКу незабаром доведеться вводити нові олімпійські дисципліни, такі як швидкісне забивання жінок камінням або художнє згвалтування, а також футбол відрубаною жіночою головою", - заявили в прес-службі руху.

Зазначимо, що це не перша акція руху FEMEN спрямована на захист прав жінок в країнах Сходу. Так, активістки руху 31 березня в Парижі провели свою чергову акцію, закликавши до солідарності зі страждаючими від середньовічного варварства жінками Близького Сходу.

Як повідомляється у блозі руху, у пості під назвою "Аллах створив мене голою!", разом з FEMEN на паризьку площу вийшли топлес феміністки Європи, Близького Сходу та країн Північної Африки.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 911 | Додав: adminA | Теги: французькі активістки FEMEN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]