Вт, 2024-03-19, 08:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:42
Попов попросить Януковича об'єднати посади мера і заступника КМДА
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Глава КМДА Олександр Попов у разі своєї перемоги на виборах міського голови столиці має намір просити президента об'єднати посади мера і глави КМДА.

Про це він заявив перед церемонією відкриття Андріївського узвозу в неділю, відповідаючи на питання журналістів, передає Інтерфакс-Україна.

"Виходячи з логіки, напевно, в цьому році (слід провести вибори мера Києва). Я не думаю, що потрібно багато часу, щоб якесь рішення було прийнято. Я думаю, в цьому році", - заявив він.

"Я і раніше заявляв, що якщо доля мені дасть можливість в подальшому працювати на такій посаді, я обов'язково буду просити президента об'єднати ці дві посади в одній", - додав він.

Все по закону, стверджує Попов. Герега займе місце Черновецького

Обов'язки Київського міського голови буде виконувати секретар Київської міськради Галина Герега, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Про це повідомив глава Київської міськдержадміністрації Олександр Попов перед церемонією відкриття Андріївського узвозу в неділю, 3 червня.

"Автоматично в такому випадку передбачено законом - секретар міської ради виконує обов'язки міського голови", - сказав Попов.

За словами Попова, заяву Черновецького про відставку буде розглянуто на засіданні міськради, яка звернеться до Верховної Ради з проханням про призначення виборів міського голови столиці.

Він зазначив, що після вихідних будуть проведені консультації з фракціями щодо визначення дати розгляду цієї заяви.

Відповідаючи на питання журналістів, глава КМДА зазначив, що для нього не стала несподіванкою заява Черновецького.

"Він її написав 31 травня, наскільки я цю ситуацію знаю. Те, що він вчора її оприлюднив, напевно, це логічно", - зазначив він.

Як повідомлялося, у суботу, 2 червня Черновецький повідомив, що 1 червня написав заяву про відставку.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 996 | Додав: adminA | Теги: попов, Януковича, мера, заступника КМДА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]