Вт, 2024-03-19, 12:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:37
Станція метро "Хрещатик" в дні матчів Євро-2012 працюватиме тільки для пересадки
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Станція Київського метрополітену "Хрещатик" у дні матчів Чемпіонату Європи з футболу буде тільки пересадочним вузлом, а в нематчеві дні будуть відкриті всі виходи, крім розташованого в фан-зоні, повідомив заступник голови Київської міськдержадміністрації Анатолій Голубченко.

"Швидше за все, протягом п'яти матчевих днів" Хрещатик "працюватиме тільки як станція для пересадки. В інші дні будуть відкриті всі виходи, крім того, який розташований безпосередньо у фан-зоні", - розповів він в інтерв'ю тижневику "Дзеркало тижня. України" , опублікованому в останньому номері.

А.Голубченко також нагадав, що станція метро "Майдан Незалежності" буде закрита на вхід і вихід на весь період чемпіонату, так як вона знаходиться безпосередньо в фан-зоні, і буде функціонувати тільки для пересадки з лінії на лінію.

Заступник голови КМДА також розповів про деякі інші зміни в роботі столичної "підземки" на час Євро-2012. "Скорочено інтервали руху поїздів. Будуть закриті деякі станції на вхід, деякі на вихід. І зовсім не з шкідливості або некомпетентності, а щоб уникнути стовпотворіння і розосередити людей", - зазначив він.

Чиновник також закликав жителів столиці "звернути особливу увагу на метро і намагатися користуватися саме цим зручним видом транспорту", зазначивши, що було закуплено і вже випущено на лінії 100 нових вагонів, які "після Євро нікуди не подінуться".

Раніше ЗМІ склали зведений список усіх центральних київських вулиць, що будуть у дні Євро-2012.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1022 | Додав: adminA | Теги: Євро-2012, для пересадки, Хрещатик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]