Вт, 2024-03-19, 10:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:00
Влада проштовхує для Києва "вибори без виборців" - вважають в "УДАРі" Кличка
Інші останні Столичні новини - новини Києва

У партії "УДАР" вважають, що влада Києва запустила технологію "вибори без виборців".

Про це йдеться у переданій УНIАН заяві партії щодо заяви Леоніда Черновецького про відставку з посади Київського міського голови.

"Те, що Черновецький склав свої повноваження за день до закінчення терміну його офіційного перебування на посаді мера, означає, що влада, яка давно тримає його "на гачку", хоче формалізувати на певний час відсутність мера у столиці як такого, поклавши його обов’язки на підконтрольного секретаря Київради Галину Герегу", - йдеться в заяві партії.

В "УДАРі" переконані, що "все це робиться, щоб створити сприятливі умови для перемоги Олександру Попову, який не дотягує по рейтингу до чесної боротьби".

"Тепер, скоріше за все, вибори спробують призначити на серпень – коли більшість киян перебуватимуть у відпустках і явка на дільниці буде вкрай низькою", – вважають в "УДАРі".

Лідер "УДАРу" Віталій Кличко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook також висловився щодо ситуації з виборами мера столиці: "Законослухняний" Черновецький добровільно прощається, "господарник" Попов готується провернути у розпал відпусток схему "вибори без виборців". Але, думаю, ми разом із киянами зробимо ці плани влади не такими райдужними", – написав Кличко.

Як повідомлялося, Леонід Черновецький 1 червня написав заяву про відставку з поста мера Києва. У Київраді припустили , що обов'язки київського міського голови до 3 червня і після буде виконувати секретар Київської міської ради Галина Герега. Депутат Київради Олександр Бригинець охарактеризував Герегу як "члена провладної команди".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 968 | Додав: adminA | Теги: для Києва вибори без виборців, влада, УДАРі Кличка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]