Вт, 2024-04-23, 11:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:04
У США ветеринара, який зґвалтував перед камерою коня судять. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

В американському штаті Оклахома поліція заарештувала ветеринарного лікаря, підозрюваного в сексуальній нарузі над твариною. Злочин трирічної давнини було зафіксовано на відеокамеру.

У зоофілії підозрюється 28-річний доктор Томас Лайл Вілсон, який зараз працює у ветеринарній клініці в Пенсильванії. У четвер обвинувачений постав перед судом округу Талса в Оклахомі, але своєї провини не визнав, пише газета The Daily Mail.
За даними розпочатого розслідування, ще 14 вересня 2009 року тодішнього студента Вілсона застали за сексом з конем. У стайні було встановлено камери спостереження, які й зафіксували момент злягання. Ветеринар, який побачив те, що відбувається, на одному з моніторів, побіг до коней і зупинив збоченця, пише NEWSru.com.
"Я радий, що ви мене спіймали. Мені потрібна допомога", - заявив тоді Вілсон. Однак тоді обвинуваченого не притягли до відповідальності. Лише влітку 2011 року про подію дізналися в Асоціації ветеринарів штату Оклахома. У зв'язку з цим було розпочато розслідування, а в жовтні 2011 року зібрані матеріали надійшли до прокуратури округу Талса, повідомляє телеканал KJRH.
Під присягою у суді Талса Вілсон розповів, що захистив докторську дисертацію в університеті Оклахоми в липні 2010 року. А в 2009 році він працював на конезаводі Legacy Equine Centre в Гленпуле. Суддя Дейл Фуллертон шокований деталями справи, яку йому належить вести. "За 18 років своєї суддівської кар'єри я вперше стикаюся з подібним злочином", - заявив він.
Додамо, що підозрюваний в огидному знущанні над твариною ветеринар ніколи раніше не потрапляв у поле зору поліції.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1227 | Додав: nowyny | Теги: зґвалтував коня, США, ветеринар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]