Вт, 2024-03-19, 05:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:47
З президентом України перед відкриттям Євро-2012 поговорить Коморовський
Інші останні Новини Європейського Союзу

Президент Польщі Броніслав Коморовський завтра, 8 червня, перед урочистим відкриттям фінальної частини чемпіонату Європи з футболу планує провести переговори з президентом України Віктором Януковичем, повідомляється на офіційній інтернет-сторінці президента Польщі.

Як повідомляється, зустріч президентів запланована за 2,5 години до початку першого матчу Євро-2012, який глави держав також планують подивитися.

"Зустріч запланована на 15.30", - наголошується в повідомленні.

Також стало відомо, що вчора, 6 червня, Коморовський провів тригодинну нараду з експертами і політиками, які, зокрема, займаються питаннями України.

"Тема України є дуже важливою для Польщі. Президент активно залучений до наближення українців до цінностей західного світу", - заявила прес-секретар глави Польської держави Анна Тшаска-Вечорек.

Вона додала, що однією з дуже важливих тем у польсько-українських відносинах є справа екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Крім того, польський президент разом з Януковичем також планує перебувати на закритті Євро-2012, яке відбудеться в Києві 1 липня.

Нагадаємо, 4 червня Коморовський заявив, що Україні дозволять підписати Угоду про асоціацію, якщо вона проведе демократичні вибори до ВР.

Коморовський також наголосив, що вважає правильним свої заклики не бойкотувати матчі Євро-2012 в Україні через справу Тимошенко.

Раніше президент Польщі заявляв, що вважає внутрішньополітичну ситуацію в Україні загрозою для її євроінтеграції. А прем'єру Польщі Дональду Туску "некомфортно" бачитися з Януковичем.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 993 | Додав: adminA | Теги: відкриттям Євро-2012, Коморовський, президентом України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]