Чт, 2024-04-25, 01:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:36
За кожного "пацюка" Тимошенко визнала відповідальність - преса
Інші останні Політичні новини

Екс-прем'єр і лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає себе головною винуватицею в тому, що в рядах опозиції опинилися свого часу люди, які перейшли на бік влади.

"Я - перша, хто несе відповідальність за кожну "пацюка". Мені важко і боляче це визнавати, але повинна", - написала вона виданню "Дзеркало тижня. Україна", відповідаючи з Качанівської колонії на передані питання.

За словами лідера БЮТ, сьогодні політики вже не мають права брати одноосібну відповідальність за якість мажоритарних і партійних списків.

"Тому що це не наша власність. Це - право людей, які про це навіть не знають", - підкреслила вона.

"Ми можемо промахнутися і помилитися. Ми вже не раз підвели людей, які нам повірили. Хабарники, пристосуванці і "пацюки"- це, на жаль, наші "пацюки", - написала вона.

У той же час, Тимошенко не стала заперечувати, що в списках опозиції, можливо, будуть кандидати, які потраплять туди за гроші.

"Ми будемо шукати фінансову підтримку для проведення виборів, але таким чином, щоб "іуд"в комплекті з цією допомогою більше не було", - заявила вона.

Екс-прем'єр також висловилася за те, щоб джерела фінансування всіх партій були оприлюднені.

Нагадаємо, 20 березня Конституційний Суд переніс на півроку терміни декларування депутатами та держслужбовцями своїх видатків. Таким чином до виборів 2012 ця процедура дотримана не буде. Крім того, в самій Партії регіонів до рішення відзвітувати про витрати cтавляться "мляво", знаходячи юридичні аргументи, що звільнюють їх від такої необхідності.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1079 | Додав: adminA | Теги: відповідальність, пацюка, преса, тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]