Сб, 2024-04-20, 15:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:17
Заяву в міліцію написала дівчина, побита "беркутівцем" біля офісу Ахметова
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Дівчина Олена Єськіна, яка постраждала під час акції на захист Андріївського узвозу, написала в прокуратуру Києва заяву про скоєння злочину. Про це вона в четвер повідомила "Українській правді".

Єськіна розповіла, що при спробі пройти під офіс СКМ "вона зауважила, що людьми в штатському, які не давали мітингувальникам пройти, керував "беркутівець".

"Мене це просто обурило. Я зажадала пояснень, у зв'язку з чим людей не пускають йти по вулиці... Попросила його пред'явити посвідчення, сказавши, що я це так не залишу. Він мені швидко пред'явив посвідчення", - сказала вона, додавши, що "беркутівець" пред'явив документ так швидко, що вона навіть не встигла дочитати прізвище, яке починалося на "Гри…".

"Я дістала телефон. Після цього він мене з усієї сили штовхнув, так що я з усього розмаху впала на спину і дуже сильно вдарилася об асфальт", - зазначила дівчина. Єськіна уточнила, що піднятися їй допоміг не "беркутівець", як стверджує міліція, а звичайний киянин, "він же викликав швидку, його прізвище Гетьман Олексій", зазначила потерпіла.

"Десь півгодини ми чекали швидку. Мене оглянули в машині і сказали, що явно є травма м'яких тканин, дали мені якісь таблетки і сказали, що відвезуть мене в лікарню", - розповіла дівчина.

"Що мене здивувало в лікарні, те, що мені надали підвищену увагу. Мною займалося відразу четверо лікарів. Вони в якійсь паніці бігали", - уточнила потерпіла.

"Під'їхали дві людини з міліції. Ми, я і мої друзі, які приїхали в лікарню, їх не викликали. Один був співробітником управління внутрішніх розслідувань, другий - з Шевченківського відділення міліції. Вони приїхали, швидше за все, разом", - зазначила Єськіна.

"Вони підморгували і перешіптувалися з лікарями. Співробітник Шевченківського РВВС чинив на мене тиск, з метою надання свідчень. Я пояснила, що погано можу думати і попросила дати свідчення на наступний день. На що він став на мене тиснути і вимагати, щоб я підписала відмову від дачі свідчень", - уточнила вона.

Дівчина повідомляє, що в середу при першому огляді лікарі діагностували у неї "забій спини", проте в четвер в поліклініці за місцем проживання, а також в Інституті нейрохірургії їй діагностували також "закриту черепно-мозкову травму, струс мозку".

Як відомо, під час акції на захист Андріївського узвозу під офісом СКМ Ріната Ахметова в середу "беркутівець" штовхнув дівчину. Київська міліція спростовує цю інформацію.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1123 | Додав: adminA | Теги: міліцію, ДІВЧИНА, побита беркутівцем, заяву, офісу Ахметова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]