Сб, 2024-04-27, 21:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Весь Архів новин

 

 

Ісландська співачка звикла дивувати шанувальників своїми музичними творами. Бьорк, яка протягом всієї своєї кар'єри співпрацює з незалежним лейблом One Little Indian, буде нагороджена призом за видатний внесок у музику.

 

 

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-08-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Угорщина має намір видавати громадянам України пластикові пропуски, що містять біометричну інформацію, у рамках малого прикордонного руху з 5 вересня.


 
 
 
 
Нельсон Мандела відкрив власну лінію модного одягу, присвятивши її боротьбі за права чорношкірих часів апартеїду. Свою колекцію Мандела вирішив назвати цифрами "46664".

 
 
Капітан збірної Німеччини Філіпп Лам порадив футболістам з нетрадиційною орієнтацією не розкривати громадськості свої сексуальні схильності.

 
 
На День Незалежності у Кременці на Тернопільщині було встановлено пам'ятник Степану Бандері. Про це повідомили в Тернопільсько-Бучацькій єпархії УПЦ КП.

 
 
Один з лідерів фанатського руху футболного клубу "Динамо" Андрій Кориновський понад 5 годин перебуває на допиті у Печерському райуправлінні МВС.


 


У спрощеному вигляді вона свідчить, що у звичайних легких елементарних частинках, таких як електрони, нейтрони, кварки, існують "суперпартнери", які, на відміну від них, повинні бути дуже важкими.

 

Французька компанія Peugeot везе на Франкфуртський автосалон, який відкриється за два тижні, свій новий концептуальний мінівен HX1 зі спортивними завдатками.


 

На рахунках лівійського лідера Муаммара Каддафі в різних країнах зберігається щонайменше 50 мільярдів доларів. За даними французьких спецслужб, частина грошей знаходиться і в Україні.


 

30 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +13...+15 градусів, вдень +26...+28 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.


 

Рада Європи готова надавати Україні допомогу в організації навчання членів виборчих комісій різного рівня. Про це сказано в повідомленні прес-служби Центральної виборчої комісії.


 

Київська міська державна адміністрація має намір відкрити скейтпарк на Русанівській набережній до листопада. Відповідне доручення зробив голова Київміськадміністрації Олександр Попов у ході апаратної наради.


 

Україна зацікавлена в співробітництві з Фінляндією в сфері альтернативної і відновлюваної енергетики. Про це сказано в повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ.


 

Захист колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко просить Печерський районний суд Києва звільнити її з-під арешту. Відповідне клопотання заявив захисник Тимошенко Олександр Плахотнюк.


 

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов прогнозує початок робіт з реконструкції Андріївського узвозу у вересні.