Пт, 2024-04-26, 13:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Известный парикмахер и стилист говорит, что любит покупать себе домой хозяйственные товары оптом по выгодной цене, а поэтому является активным клиентом гипермаркета Метро. В то же время всегда перед поездкой в него узнает о всех акционых предложениях на сайте гипермаркета, который в Интернете находится по адресу metro.ua
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-04-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Модный парикмахер мужчина пообщался с журналистами и признался, что иногда подрабатывает дома, а помогает ем в этом
Веблансер биржа работы дома — тут на сайте weblancer.net, которую можно найти. В то же время. Он также ответил и на вопросы журналистов



Під час нечастих зустрічей керівництва української держави з представниками високих політичних кіл з країн Євросоюзу, українська сторона запевняє Західну Європу, що євроінтеграція є пріоритетом зовнішньої політики України.




18 квітня в Києві ясно, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +19...+21 градус.




Журналісти склали рейтинг власників найдорожчих годинників в Україні. Так, згідно з інформацією ТВі, найкоштовніший годинник носить бізнесмен Рінат Ахметов.



В Україні хочуть ініціювати запровадження відповідальності за агресивну їзду на автошляхах. Таку ідею в ефірі телеканалу ТВі озвучив автор книги "100 аргументів проти штрафів ДАІ", правозахисник Володимир Караваєв.




Влада США пред'явила звинувачення українському журналісту Віталію Седюку, який прорвався на сцену під час вручення музичної премії "Греммі".



Слідом за розгромною перемогою над румунами з рахунком 8:1, у стартовому поєдинку домашнього чемпіонату світу з хокею в Дивізіоні IB, який проходить у Донецьку, збірна України з таким же рахунком розгромила і збірну Естонії.




Рушник із суцільного полотна довжиною 27 метрів виготовили майстри з Голованівського району з нагоди 90-річчя з дня утворення району.



Легендарний голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський зібрався на спочинок. Контракт СаШо з клубом, в якому він виступає протягом 20 сезонів, закінчується після закінчення наступного сезону.




Складна економічна ситуація в світі та країні не є для уряду приводом відмовлятися від завищених прогнозів основних бюджетних показників на 2014-2015 роки.




Європейський парламент знову розділився щодо України - частина підтримує рекомендацію Раді ЄС підписати з Києвом Угоду про спрощення порядку видачі віз, частина - ні.