Сб, 2024-04-27, 08:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Россия ведет пропагандистскую работу, которая опирается на необъективную и искаженную информацию о событиях в Украине.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-03-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




11 березня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер північний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +11...+13 градусів.




Учора, 9 березня, у Південній Кореї (Сеул, мікрорайон Чон) відбувся пікет біля посольства Росії, який організувала українська діаспора.



Путін кинув світ на межу ядерної катастрофи і поставив Росію до стовпа ганьби. Він повинен негайно піти у відставку, а Раду Федерації та Держдуму слід розпустити і призначити нові вибори.




Сегодня ночью был арестован депутат облсовета от Партии регионов Арсен Клинчаев.




В Саратові близько десяти тисяч людей вийшли на мітинг на підтримку українського народу, та ще в кількох російських містах - в Нижньому Новгороді, П'ятигорську, Єкатеринбурзі та Вологді. 




Лидер партии УДАР Виталий Кличко во время визита в Донецк 9 марта встретился с предпринимателями Донбасса, в том числе бизнесменом Ринатом Ахметовым.



Канцлер Германии Ангела Меркель в новом телефонном разговоре с президентом России Владимиром Путиным в воскресенье, 9 марта, твердо заявила ему: предлагаемый референдум в Крыму незаконный, сообщили в Берлине.




Прем'єр Чехії Богуслав Соботка однозначно висловився проти від'єднання Криму від України та приєднання до Російської Федерації, оскільки це суперечить українській Конституції.




Більшість українців вважає, що влада повинна провести в Криму антитерористичну операцію, щоб нейтралізувати "невідомих" зі зброєю та спорядженням російської армії.