Пт, 2024-04-26, 06:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Українська письменниця Оксана Забужко написала книжку про події в Україні з листопада 2013 до літа 2014 року – від Євромайдану до АТО.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-08-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент Петро Порошенко у листі до Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка просить активізуватися у реформуванні регуляторної політики.


 

Верховная Рада Украины приняла Закон «О ратификации Соглашения (в форме обмена нотами) между правительством Украины и правительством Японии.


 

 

Жителям Луганской области доставили 12 тонн гуманитарной помощи.


 

13 серпня в Києві мінлива хмарність, уночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень без опадів, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +19...+21 градус, вдень +28...+30 градусів.


 

 

Городские власти уже начали готовиться к празднованию Дня Независимости, которое пройдет 24 августа в центре Киева.


 

 

Мужская сборная Украины по шахматам выиграла у команды Болгарии в 8-м туре Олимпиады, благодаря чему вышла на третье место в турнирной таблице.


 

 

Украинцы со всего мира готовятся провести Марш Единства.


 

 

Вже приблизно через два місяці в Україні можуть відбутися позачергові вибори до Верховної Ради.


 

 

Футболісти "Чорноморця" обіграли в Одесі луцьку "Волинь" (1:0) у матчі 3-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.