Вт, 2024-03-19, 06:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Колись Захід зруйнував військову машину Слободана Мілошевича, екс-президента Югославії. Немає жодних сумнівів, що так само успішно це відбудеться і у випадку з Путіним.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2014-08-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

"Міністерство закордонних справ Латвії висловило готовність зробити це", - сказала Даудзе на брифінгу у вівторок в Києві.


цены на овощи

 

Эксперты говорят, что цены обвалила жара: ранние овощи, не предназначенные для длительного хранения, созрели все сразу и в большом количестве.


 

 

В Харьковской области из-за терактов на военных объектах будут усилены меры безопасности.


 

6 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +18...+20 градусів, вдень +29...+31 градус.


 

Орден являє собою вкорочений костильний хрест синього кольору із зображеним на ньому ангелом сріблястого кольору.


 

Згідно зі санкціями, забороняється вести фінансову діяльність із 18 російськими компаніями. Також до санкційного списку увійшли 26 осіб.


 

110 міжнародних експертів з Австралії, Нідерландів та Малайзії прибули на місце катастрофи "Боїнга-777" в Донецькій області.


 

 

Наші хлопці — 311 людина — вийшли на російську територію не з доброї волі.


 

 

У Криму необхідно посилювати громадські організації, бо за рік громадянські свободи будуть згорнуті, як у Росії за 15 років.