Вт, 2024-03-19, 09:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Ніякої перемоги Кремля над Україною не буде і ніякої ейфорії з приводу Криму найближчим часом у Росії теж не залишиться.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2014-08-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Климат и расположение страны у берегов Атлантического океана создали условия, которые обеспечивают достойный отдых в Португалии.


 

 

В Росії власник групи "Онэксим" Михайло Прохоров продає медіахолдинг "РБК".


 

Російські ЗМІ знову спіймали на перекручуванні і підтасовці фактів щодо ситуації на сході України.

 


 

 

Сьогодні починаються проблеми всередині Росії, а завтра може початися її розвал.


 

22 серпня в Києві мінлива хмарність, вночі й вранці короткочасний дощ, вдень без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, вдень +20...+22 градуси.


 

 

Міська система електропостачання фізично не витримає навантаження електробойлерами та обігрівачами.


 

В Киевской Школе Экономики кандидаты на включение в Национальный совет реформ представляют свое видение будущего Украины.


 

Чемпион по трем версиям в супертяжелом весе украинец Владимир Кличко и обязательной претендент на титул IBF болгарин Кубрат Пулев полностью распродали гамбургскую арену O2.


 

Президент України знову звинуватив Росію у постачанні зброї бойовикам на Донбасі. Водночас він наголосив, що ситуацію не можна вирішити лише військовими засобами.


 

Футболісти дніпропетровського "Дніпра" перемогли на столичному НСК "Олімпійський" хорватський "Хайдук" (2:1) у першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги Європи.