Вт, 2024-03-19, 06:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Очікується, що після прийняття цього закону політики, причетні до антидержавних дій, втратять можливість приймати участь в управлінні країною.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-08-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Народные депутаты поддержали во втором чтении правительственный законопроект № 4453а "О санкциях".


 

15 серпня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, вдень короткочасні дощі, грози, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +19...+21 градус, вдень +28...+30 градусів.

 


 

 

"Российские граждане не должны страдать из-за проблем в восприятии здравого смысла у верховного руководства страны."


 

Збірна Криму з велоспорту на етапі традиційних багатоденних гонок "Тур Гваделупи" виступила у формі з двома прапорами - з гербом України на спині і з триколором на шортах.


 

 

Міські урядники Житомира, Харкова та Кіровограда заборонили проведення салютів і феєрверків на час АТО.


 

После успешных действий сил АТО на протяжении последних дней, террористы проводят перегруппировку своих сил и предпринимают попытки перехватить инициативу.


 

Верховная Рада проводит утреннее пленарное заседание. В зале зарегистрировалось 318 парламентариев. Вблизи парламента митингуют активисты.
 


 

 

Всі плани Путіна щодо України вибухнули разом із Boeing, оскільки тепер він вже не зможе постати хорошим в очах світової спільноти.


 

В Киеве и области сотрудники МВД теперь без причины будут останавливать водителей и проверять их автомобили и личные вещи.