Ср, 2024-04-24, 05:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Два провідні політики Франції, які виступають за збереження і посилення антиросійських санкцій, оголосили про об'єднання своїх програм - і висунення єдиного кандидата в президенти.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-03-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Донецьку фільтрувальну станцію було обстріляно з 82-мм мінометів, що свідчить про порушення умов щодо відведення озброєння та є чітким доказом наявності забороненого озброєння у "зоні безпеки".


 

Після загальної нічиєї у класичних партіях, Анна програла китаянці Тань Чжуньї на тайбрейку.


 

Самым действенным и проверенным способом является составление списка того, что нужно купить заранее, до похода за покупками. Не стоит ходить в магазин без четкого понимания, что нужно.


 

У 2016 році у агропромисловому комплексі витрати на будівельно-монтажні роботи, придбання будівель, обладнання, інструменту, інвентарю та інші капітальні роботи становили 61,1 млрд грн.


 

 

У влади України досі немає чіткої відповіді, як повернути Крим та реінтегрувати Донбас. Активісти та експерти розробляють власні варіанти стратегії з цього питання.


 

 

За оперативними даними, в січні 2017 року доходи "Укрзалізниці" становили 6,3 млрд грн, що на 1,3 млрд більше показника за аналогічний період 2016 року.


 

Спеціалізована антикорупційна прокуратура клопотатиме про тримання під вартою голови Державної фіскальної служби Романа Насірова та відсторонення його від посади.


 

Прес-центр штабу АТО оприлюднив фотографії наслідків обстрілів проросійськими бойовиками міста Авдіївка Донецької області.