Чт, 2024-04-18, 07:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Крім жертв і руйнувань, які принесла агресія Росії на схід України, в окупованих районах також мають місце численні випадки торгівлі людьми, примусової праці й рабства.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2017-03-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У Європарламенті планують офіційно закликати Раду ЄС підтримати Україну у розгляді позову проти Росії, що триває у Міжнародному суді ООН.


 

 

На виконання рішення Ради національної безпеки і оборони поліція Донеччини створює систему контролю на залізничних та автошляхах.


 

 

Міністр інформаційної політики Юрій Стець розтлумачив нюанси ухваленого РНБО рішення щодо транспортної та торгівельної блокади окупованих районів Донбасу.


 

Міністр з європейських питань Туреччини Омер Челік заявив, що для його країни настав час переглянути угоду про реадмісію сирійських біженців з Європейським Союзом.


 

У середу о 9:30 має розпочатися засідання Ради національної безпеки й оборони України, на якому мають обговорити зокрема питання "Сбєрбанку".