Пт, 2024-04-26, 13:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 1414 1415 1416 1417 1418 ... 2323 2324 »

 

Робота місії ОБСЄ на Україні продовжена до березня 2015 і попри щодення звіти місії, кожні два місяці глава місії представляє звіт по Україні країнам-учасницям ОБСЄ.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-08-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У рамках українсько-японського бізнес-форуму відбулося засідання робочої групи з питань співпраці в агропромисловому комплексі.


 

 

Ни один преподаватель, который поддерживал террористов, не будет работать в системе образования.


 

Президент Украины Петр Порошенко предлагает общественным объединениям предоставить официальные предложения о включении представителей в персональный состав Национального совета реформ.


 

 

Сьогодні ввечері, 6 серпня, "Дніпро" на виїзді в Данії зіграє з "Копенгагеном". Переможець поєдинку вийде в заключний кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів.


 

Колись Захід зруйнував військову машину Слободана Мілошевича, екс-президента Югославії. Немає жодних сумнівів, що так само успішно це відбудеться і у випадку з Путіним.


 

 

"Міністерство закордонних справ Латвії висловило готовність зробити це", - сказала Даудзе на брифінгу у вівторок в Києві.


цены на овощи

 

Эксперты говорят, что цены обвалила жара: ранние овощи, не предназначенные для длительного хранения, созрели все сразу и в большом количестве.


 

 

В Харьковской области из-за терактов на военных объектах будут усилены меры безопасности.


 

6 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +18...+20 градусів, вдень +29...+31 градус.


 

Орден являє собою вкорочений костильний хрест синього кольору із зображеним на ньому ангелом сріблястого кольору.


 

Згідно зі санкціями, забороняється вести фінансову діяльність із 18 російськими компаніями. Також до санкційного списку увійшли 26 осіб.


 

110 міжнародних експертів з Австралії, Нідерландів та Малайзії прибули на місце катастрофи "Боїнга-777" в Донецькій області.


 

 

Наші хлопці — 311 людина — вийшли на російську територію не з доброї волі.


 

 

У Криму необхідно посилювати громадські організації, бо за рік громадянські свободи будуть згорнуті, як у Росії за 15 років.