Пт, 2024-04-26, 09:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:07
Чверть мільярда на реконструкцію газогону отримав Фірташ
Інші останні Економічні новини
"Укртрансгаз" за результатами тендеру уклало угоду з "Зангас-НГС" на ремонт магістрального газопроводу "Уренгой-Помари-Ужгород". 

Вартість угоди сягнула 235,14 млн гривень.

Як зазначається, до серпня 2014 року потрібно реконструювати лінійну частину газопроводу на ділянці км 3851,3 - км 3878,9 на Вінниччині.

"Для реконструкції будуть використані труби Харцизького трубного заводу Ріната Ахметова та Новомосковського трубного заводу Віктора Пінчука", - пише видання.

Єдиним акціонером ПрАТ "Зангас-НГС" є кіпрський офшор Zangas Holdings (Cyprus) Limited з групи Дмитра Фірташа.

ДК "Укртрансгаз" з 2010 року очолює Сергій Винокуров, який до цього призначення працював директором ТОВ "Остхем Україна" Фірташа.

Компанія "Зангас-НГС" почала вперше вигравати державні тендери після призначення Винокурова до "Укртрансгазу", отримавши за цей час державні підряди на 956,91 млн гривень.

Нагадаємо, у грудні 2012 року переможцем з-поміж недержавних учасників у конкурсі на придбання ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат" стала Tolexis Trading Ltd, що входить до Group DF бізнесмена Дмитра Фірташа.

Зазначимо, що активно скуповує пакети акцій більшості облгазів країни саме Дмитро Фірташ.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1095 | Додав: adminA | Теги: реконструкцію газогону, чверть мільярда, Фірташ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]