Пн, 2024-04-29, 06:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 148 149 150 151 152 ... 241 242 »

 

Україна значно знизила свою енергетичну залежність від Росії, завдяки чому в нинішньому році буде закуповувати природний газ по $245 за 1 тисячу кубометрів. Про це заявив у понеділок, 9 березня, президент України Петро Порошенко.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-03-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Правительство в новой редакции закона о едином соцвзносе отказалось от ряда критериев, необходимых для применения понижающего коэффициента для ЕСВ.


 

Единственный депутат Госдумы, который проголосовал против аннексии Крыма, Илья Пономарев считает, что Украина «тем, как она обслуживает свой долг, совершает серьезную ошибку».


В государственном бюджете Украины хватит средств на содержание 250 тыс. солдат. Об этом журналистам в кулуарах Верховной Рады сообщил народный депутат из фракции «Народный фронт» Антон Геращенко


 

Підприємства теплової комунальної енергетики стягуватимуть плату за тепло протягом 12 місяців, а не лише під час опалювального сезону. Про це журналістам в Кабміні сказав голова Національної комісії регулювання енергетики та комунальних послуг.


 

Президент України Петро Порошенко підписав закон України № 218-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності пов'язаних з банком осіб". Про це у п'ятницю 6 березня повідомляється на офіційному сайті парламенту.


 

6 березня низка депутатів на чолі з лідером фракції Радикальної партії Олегом Ляшком заблокували трибуну і не дали голові Нацбанку Валерії Гонтарєвій завершити доповідь з трибуни Верховної Ради.


 

Сьогодні, 6 березня, низка депутатів на чолі з лідером фракції "Радикальної партії" Олегом Ляшком не дали голові Нацбанку Валерії Гонтарєвій завершити доповідь з трибуни Верховної Ради.


 

Кабінет міністрів розрахував три сценарії розвитку економіки України на 2015 рік – поганий, гірший і найгірший. Відповідні прогнози записані в урядовій постанові №76, що з'явилася на сайті Кабміну.


 

Президент України Петро Порошенко підкреслює необхідність спрощення процедури перетину лінії зіткнення на Донбасі для мирних громадян, у чому має допомогти реалізація проекту "Цифрова Україна".


 

Уряд очікує позитивного рішення ради директорів МВФ 11 березня про схвалення нової чотирирічної програми розширеного фінансування EFF для України обсягом 17,5 млрд доларів. Про це прем'єр-міністр Арсеній Яценюк повідомив сьогодні, 4 березня.


 

"Видача готівкових коштів у межах України з електронних платіжних засобів, емітованих як резидентами, так і нерезидентами, здійснюється виключно в гривнях", - наголошується в документі.


 

 

Уряд змінив межі опалювального періоду, подовживши його на місяць: з 1 жовтня по 30 квітня. Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів №74 від 2 березня.


 

Национальная комиссия, осуществляющая регулирование в сфере энергетики и коммунальных услуг повысила минимальный тариф для населения на газ, используемый для отопления, в 3,3 раза.


 

"Контракт на поставку газа подписан с компанией Statoil на прошлой неделе во время визита руководства "Нафтогаза" в Норвегию", - сообщил источник.