Нд, 2024-04-28, 22:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 149 150 151 152 153 ... 241 242 »

 

Министерство экологии и природных ресурсов Украины открыло для общего доступа информацию о владельцах всех спецразрешений на разработку месторождений природных ископаемых.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-03-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Верховна Рада ухвалила закон №2263 "Про внесення змін до статті 5 Закону "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям" (щодо соціального захисту дітей)". Відповідне рішення підтримали 260 народних депутатів.


 

Припинення паніки і боротьба зі спекуляціями допоможуть стабілізувати курс гривні, вважає прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. "Якщо дати жорстких чортів, то відразу попускає".


 

Нова система субсидій з оплати послуг житлово-комунального господарства, що покликана компенсувати підвищення тарифів, запрацює з 1 травня. По це 28 лютого 2015 року повідомив міністр соціальної політики Павло Розенко.


 

Приостановка поставок российского газа в Украину не угрожает его транзиту в Европу, сообщил глава правления НАК Андрей Коболев журналистам в Киеве в пятницу, 27 февраля.


 

"Со стороны Национального банка предварительными мерами является закон об усилении ответственности собственников и менеджмента банков… На сегодняшний день проект закона находится в Верховной Раде.


 

Если раньше украинцы, работающие за границей, платили налоги в бюджет государства, где они работают, то сейчас они будут осуществлять еще и "единый взнос" в Пенсионный фонд Украины.


 

Национальный банк Украины не будет штрафовать банки до 2019 года за несоблюдение ряда нормативов из-за курсовых скачков. Об этом говорится в постановлении регулятора № 129.


 

Нацбанк України пом'якшив накладені в середу постановою №130 обмеження на валютному ринку і скасував заборону уповноваженим банкам здійснювати купівлю іноземної валюти за дорученням клієнтів.


 

Президент Украины Петр Порошенко прибыл в Объединенные Арабские Эмираты, где будет находиться с рабочим визитом в течение 23-24 февраля, сообщает пресс-служба Главы государства.


 

 

Національний банк України (НБУ) посилив контроль над імпортними операціями. Про це сьогодні на прес-конференції повідомила глава регулятора Валерія Гонтарєва.


 

Госконцерн "Укроборонпром" наладит в 2015 году серийное производство модернизированных БМП-1. Входящее в его состав ГП "Житомирский бронетанковый завод", уже приступило к переоснащению БМП-1 новым вооружением.


 

Україна не може приєднатися до договору про "відкрите небо" через розбіжності по Гібралтару між Іспанією і Англією. Про це на брифінгу в Одесі заявив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.


 

 

"Девальвація гривні викликана панічними настроями населення. Необхідно вживати зусилля для відновлення довіри до банків, припинити практику інформаційної закритості в діях влади".


 

 

Приватизація державних компаній, доходи від якої закладені в бюджеті на рівні 17 млрд грн, може початися не раніше другої половини 2015 року.