Нд, 2024-04-28, 00:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 83 84 85

27 вересня українська рок-група "Океан Ельзи" з аншлагом виступила у Державному Кремлівському палаці у супроводі симфонічного оркестру МВС РФ під керівництвом Фелікса Арановського.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-09-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


XVIII Міжнародний фестиваль класичної музики "Харківські асамблеї - протиставлення злу мистецтвом" відбудеться в Харкові з 30 вересня до 16 жовтня.



13 грудня у київському Палаці спорту відбудеться концерт "Найкращі пісні мюзиклу "Нотр Дам де Парі".



Традиційно, у другій половині вересня у невеличкому селищі Коктебель проходить найбільший джазовий форум України, фестиваль "Джаз-Коктебель".


Сьогодні у Львові відкривається XVIII Форум книговидавців. У його роботі візьмуть участь понад 300 письменників з 25 країн світу, а почесним гостем заходу стане норвезький прозаїк Ерленд Лу.



Донецька, Луганська і Дніпропетровська області є найгіршими для життя регіонами України. У цих областях за підсумками 2010 року зафіксували найнижчий рівень якості життя серед всіх регіонів України.


Громадська організація "Всесвітній клуб одеситів" 4 вересня відкрила пам'ятник письменнику Ісааку Бабелю в Одесі.



1 вересня у Києві Сергій Жадан разом із видавництвом "Клуб сімейного дозвілля" презентували збірку "Письменники про футбол. Літературна збірна України".



Державне агентство України з питань кіно відібрало 37 кінопроектів, виробництво і розповсюдження яких буде профінансоване з держбюджету.



56% опитаних компанією Research&Branding Group українців у цілому вважають себе щасливими людьми. Про це свідчать результати дослідження.



Дні культури Японії пройдуть в Україні у вересні-листопаді. Про це на прес-конференції сказав посол Японії в Україні Тадаши Ідзава. Зі слів посла, їх буде об'єднано темою "Об'єднані вдячністю із вдячністю в серці".


 

Французька компанія Peugeot везе на Франкфуртський автосалон, який відкриється за два тижні, свій новий концептуальний мінівен HX1 зі спортивними завдатками.


 
Народному артисту України Богдану Ступці виповнилося 70 років. Свій ювілей він відзначив на вечірці для найближчих людей у театрі імені Івана-Франка, художнім керівником якого він є.

 

 

 

Завдяки польському художнику Ярославу Козярі (Jaroslaw Koziara) українсько-польський кордон прикрасив візерунок у вигляді двох величезних риб.

 

У суботу, 27 серпня, на 76-му році життя померла народна артистка СРСР Ія Саввіна. Вона залишила по собі більше півсотні зіграних ролей, серед яких улюблені не одним поколінням "Гараж", "Анна Карєніна", "Служили два товариші".


1-15 16-30 ... 1231-1245 1246-1260 1261-1275