Пт, 2024-04-26, 02:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:33
Квитки на потяги Hyundai вже практично ніхто не купує - глава АМКУ
Інші останні Економічні новини
Антимонопольний комітет України розбереться з питанням цін на залізничні перевезення на поїздах Hyundai, коли поїзди почнуть працювати чітко і без перебоїв. Про це повідомив голова АМКУ Василь Цушко, передає Укррудпром з посиланням на The Kiev Times.

"Преса так розрекламувала поломки Hyundai, вже квитки на ці потяги практично ніхто не купує. Навіщо досліджувати ціну квитка, якщо на них немає попиту. Це наша позиція", - сказав він.

Як відомо, тарифи на проїзд у пасажирських вагонах 1-го і 2-го класів у швидкісних поїздах Інтерсіті + (Hyundai) в 2 рази вище тарифів на проїзд у звичайних швидких поїздах.

Раніше, президент України Віктор Янукович висловив співчуття, що Україна купила південнокорейські швидкісні поїзди, так як вони виявилися не готові до експлуатації в українських умовах.

На початку року повідомлялося, що всі Hyundai в рейсах будуть супроводжувати аварійні бригади, які у разі поломки зможуть швидко полагодити поїзд. В кінці минулого року корейські експреси дуже часто ламалися, а з нового року - поламки скоротилися.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 977 | Додав: adminA | Теги: потяги Hyundai, глава АМКУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]