Пт, 2024-04-26, 02:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 98 99 100 101 102 ... 155 156 »

 

На базі Житомирського бронетанкового заводу випробували модернізовану БМП з модулем "Шквал" для української армії. Універсальний бойовий модуль "Шквал" містить 30-мм гармату.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-03-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

"В поселке Широкино силы АТО находятся на прежних позициях. Поселок никто не оставлял, в течение последних дней противнику не удалось отвоевать ни пяди украинской земли", - сообщили в Штабе обороны Мариуполя.


 

Російсько-терористичні війська на Донбасі й далі грубо порушують умови Мінських домовленостей, здійснюючи обстріли позицій українських військ і, на певних ділянках, - спроби наступальних дій.


 

Бойовики активно формують ударні угруповання у районі Новогригорівка-Гранітне та населеного пункту Горлівка, підтягуючи велику кількість живої сили, бронетехніки та артилерії.


 

Українські Збройні сили сьогодні, 4 березня, почали відведення від лінії зіткнення самохідних артилерійських установок 2С3 "Акація", повідомляє прес-центр АТО.


 

Президент України Петро Порошенко вимагає допустити на місце аварії на шахті ім.Засядька українських рятувальників і співробітників правоохоронних органів.


 

Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують використовувати перемир'я для проведення перегрупування зосереджених на Донбасі сил і засобів.


 

За минулу добу бойовики 20 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців за чотирма напрямками. Про це на брифінгу в Києві повідомив прес-секретар АТО Андрій Лисенко.


 

Бойовики вночі повертають важке озброєння, показово відведене раніше, на колишні позиції. Про це під час брифінгу в понеділок, 2 березня, повідомив прес-секретар АТО Андрій Лисенко.


 

Вночі на передовій спостерігалося відносне затишшя, проте в цілому за минулу добу терористи 34 рази обстріляли позиції українських військовослужбовців практично на всіх напрямках.


 

В ночь на 1 марта, с полуночи до 6 утра обстрелов террористами на передовой не зафиксировано. О таком сообщает пресс-центр АТО. Около полуночи бандформирования из танка и гранатомета нанесли удары в сторону Авдеевки.


 

«В Песках я наблюдал странную картину, как 4 часа артиллерия ДНР утюжила на окраине аэропорта дом, в котором находилось другое подразделение ДНР.


 

 

Этой ночью в зоне АТО было неспокойно только на Донецком направлении до полуночи. Об этом сообщил представитель штаба АТО Анатолий Стельмах.


 

Мониторинговая миссия ОБСЕ по контролю за режимом прекращения огня на Донбассе сообщает, что стороны конфликта согласовали линию разграничения. Об этом говорится в отчете экспертов ОБСЕ по 23 февраля.


 

Боевики не отводят тяжелое вооружение от линии разграничения, а передислоцируются, в частности, ближе к Мариуполю, сообщил спикер АТО Андрей Лысенко.