Пт, 2024-03-29, 15:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:33
НБУ Аваков просить ввести санкції проти "Сбербанка" РФ
Інші останні Кримінальні новини

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков просить запровадити санкції щодо російського "Сбербанку", який заявив, що обслуговує клієнтів із паспортами терорганізацій "ДНР" і "ЛНР".

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Питання – скільки треба часу Національному банку України, щоб ввести санкції відносно Сбербанка Росії, що працює в Україні??? Вважаю за необхідне негайну реакцію НБУ!", - написав він.

"Сбербанк Росії повинен припинити свою роботу в Україні! Нехай насолоджуються "фінансовим раєм" за законами самозваних ДНР і ЛНР", - додав Аваков.

Аваков додав, що "банк, що підтримує засуджене світовою спільнотою – визнання документів маріонеткових режимів і анексію українських територій - не може вести роботу в Україні".

Як відомо, російський "Сбербанк" заявляє, що приступив до обслуговування в своїх відділеннях клієнтів, що надають паспорти так званих "ДНР" і "ЛНР".

18 лютого президент РФ Володимир Путін підписав указ про визнання на території Російської Федерації документів, які видані громадянам України та особам без громадянства, які постійно проживають на територіях Луганської та Донецької областей, окупованих проросійськими бойовиками.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 725 | Додав: adminA | Теги: санкції, аваков, Сбербанк РФ, НБУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]