Пн, 2024-04-29, 14:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 123 124 125 126 127 ... 226 227 »

 

 

"Хто відкидає життя євреїв у Німеччині або ставить під питання право на існування Ізраїлю, тому немає місця в нашій країні".

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-01-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В даний момент немає шансів на досягнення прогресу у процесі вступу Туреччини до Європейського союзу.


 

 

Кількість заяв на притулок, отриманих Норвегією в останні місяці минулого року, виявилася найнижчою з 1995 року.


 

 

Рішення про продовження утримання Жункераса під вартою було прийняте одноголосно трьома суддями апеляційної палати Верховного суду.


 

 

Мер італійської столиці постане перед судом через призначення головою департаменту мерії з туризму брата Рафаеле Марри.


 

Польща веде переговори з Угорщиною щодо створення банку розвитку, який інвестуватиме в інфраструктуру регіону, і планує залучити Словаччину та Чехію до проекту.


 

 

Верховний представник ЄС із зовнішньої політики та політики безпеки Федеріка Могеріні розкритикувала торговельне ембарго США щодо Куби.


 

 

З точки зору Пікар-Вольф, Франція готова перейти до оновленої норми етикету і повернутися до більш нейтрального - потиску руки.


 

Після досягнення максимуму в 2012 році (11%) частка таких людей безперервно зменшується.


 

У польському Познані трамвай №23 спричинив масштабну ДТП – громадський транспорт зійшов з рейок, протаранив кілька автомобілів і врізався у будівлю.


 

Президент Франції Еммануель Макрон запропонував переглянути законодавство про засоби масової інформації для боротьби із фейковими новинами в інтернеті.


 

 

Для всього Заходу і для Німеччини зокрема конфлікт на Донбасі не є ні замороженим, ні забутим.


Італія розпочинає своє головування в Організації з безпеки і співробітництва в Європі на 2018 рік. Про це повідомив посол Італії в Україні Давіде Ла Сесілія у Twitter.


 

МЗС Естонії відмовило посольству Росії у проханні дозволити на час виборів президента РФ відкрити додаткові виборчі дільниці.


 

 

Президент Естонії Керсті Кальюлайд розчарована тим, що у новорічній програмі суспільно-правового каналу ETV не прозвучав гімн країни.