Пн, 2024-04-29, 14:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 155 156 157 158 159 ... 226 227 »

 

16 держав-членів Євросоюзу підтримали ідею створення Європейської прокуратури для протидії корупції у царині використання бюджетних коштів.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-04-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Іспанська поліція затримала 38 осіб та ліквідувала злочинну організацію, що займалася шахрайством з кредитними картками в міжнародному масштабі.


 

 

Європейський Союз пропонує Іспанії право вето щодо майбутніх відносин між Гібралтаром та ЄС після того, як Британія вийде з блоку.


 

В Австрії минулого року зафіксувано різке зростання нападів на притулки для мігрантів -  49 випадків, які в основному залишилися нерозкритими.


 

 

Міжнародне розслідування, ініційоване владою Нідерландів, дозволило виявити незадеклароване майно на мільйони євро.


 

 

Порошенко заявив, що з нетерпінням очікує на подальші кроки європейських партнерів із реалізації ідеї створення "плану Маршалла" для України.


 

 

Окружний суд в місті Ополе призначив позбавлення свободи двом чоловікам, яких звинувачено у побитті студентів з України.


 

Президент Росії Володимир Путін підтримує ультраправі партії, щоб поділити Європу, з цією метою він прийняв у себе лідера французького "Національного фронту" Марін Ле Пен.


 

 

Президент Європейської ради Дональд Туск в п'ятницю представив проект плану переговорів щодо Brexit.


 

Президент ПАРЄ Педро Аграмунт привіз до Сирії делегацію депутатів ПАРЄ та Держдуми Росії, попри те, що він не був уповноважений Асамблеєю чи її органами на здійснення такого візиту.


 

Після масових затримань учасників антикорупційних протестів у Москві із застосуванням насильства поліцією німецькі політики відновили дискусії про можливий бойкот чемпіонату світу з футболу в Росії 2018 року.


 

Уряд Швеції пропонує скоротити бюджет Європейського союзу у зв'язку з виходом Великої Британії зі складу спільноти.


 

Основна боротьба розгорнеться між двома політичними силами: правлячою партією ГЕРБ і соціалістичною партією на чолі з Корнелією Ніновою.


 

Лідери країн Євросоюзу ухвалили Римську декларацію, в якій окреслили основні напрямки роботи на наступне десятиліття.


 

 

Люди вийшли на вулиці за чотири дні до того, як прем'єр-міністр Тереза Мей має офіційно запустити механізм Brexit.