Нд, 2024-04-28, 22:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 156 157 158 159 160 ... 226 227 »

 

 

ЕС отмечает юбилей, однако в Европе царит далеко непраздничное настроение. В то же время кризис - это не только проблема, но и шанс.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-03-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Керівництво польського Сейму відкинуло рішення про проведення виїзного засідання парламентської комісії національних та етнічних меншин у Перемишлі та на Підкарпатті.


 

Не виключено, що перевізники проведуть певну реструктуризацію, яка матиме економічні наслідки для Британії, включаючи втрату робочих місць.


 

Федеральний суд міста Лейпциг ухвалив рішення про депортацію двох чоловіків, яких поліція звинувачує у плануванні нападу в місті Геттінген.


 

Явка на виборах склала 81,9% і стала найвищою від 1986 року, коли у голосуванні на виборах до нижньої палати нідерландського парламенту взяли участь 85,82% виборців.


 

 

Уряд Польщі підтримує законопроект про заборону торгівлі в неділю у супермаркетах і торговельних центрах.


 

 

Міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Блащак скасував документ під назвою "Міграційна політика Польщі" у редакції 2012 року.


 

 

Аграмунт не був уповноважений Асамблеєю чи її органами на здійснення такого візиту.


 

“Колишній прем'єр має відповідати перед судом, і суд повинен поставитися до нього у відповідності із законом”, - заявив Мацеревич.


 

Кандидат у президенти Франції Еммануель Макрон випереджає свою суперницю, лідера "Національного фронту" Марін Ле Пен у першому турі виборів на пост президента Франції.


 

 

«Наслідки сильного вітру: близько 22 тис. користувачів без світла, в основному у Люблінському воєводстві (19 тис.)


 

В Естонію прибули 120 британських солдатів і офіцерів – це перший підрозділ об’єднаної оперативної групи військ НАТО, яка створюється в балтійських країнах і Польщі, щоб стримати можливу російську агресію.


 

У понеділок в Естонію прибуде контингент військовослужбовців Франції у складі понад 50 осіб, які будуть служити в бойовій групі НАТО.


 

Влада ЄС звернулася до компаній Facebook, Google і Twitter з проханням протягом місяця змінити умови користування соцмережами, які порушують права споживачів.


 

 

Лідер ультраправого "Національного фронту" Марін Ле Пен прагне до посади президента Франції, щоб знищити Євросоюз.