Вт, 2024-04-30, 04:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 163 164 165 166 167 ... 226 227 »

 

 

Вашингтон и Рейкьявик подписали соглашение о нерегулярном размещении американских войск в Исландии на фоне растущей напряженности в отношениях с Москвой.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-07-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Европейская комиссия объявила в пятницу о полном вступлении в силу 1 июля 2016 года соглашений об ассоциации ЕС с Грузией и Молдовой.


 

Подданные Великобритании после референдума о выходе из Европейского союза подают документы на получение паспортов, позволяющих сохранить гражданство ЕС.


 

В понедельник 27 июня Польша организует собственный саммит о будущем Евросоюза, куда приглашены представители стран, не попавших на субботние переговоры в Берлине.


 

Фаворитом вважають вченого-історика та політичного оглядача, 47-річного Ґудні Йоханнессона, який раніше не працював на виборних посадах.


 

 

Перший міністр Шотландії Нікола Стерджен заявила, що шукатиме "термінових дискусій" з Брюсселем з метою "захистити місце Шотландії у ЄС" після того, як Британія проголосувала за вихід з союзу.


 

 

Глава германской дипломатии Франк-Вальтер Штайнмайер выступил с предупреждением не принимать скоропалительных решений.


 

Лідери країн ЄС закликають якомога швидше запустити процес виходу Великої Британії з ЄС, йдеться в спільній заяві голови Євроради Дональда Туска, голови ЄК Жана-Клода Юнкера, голови Європарламенту Мартіна Шульца і чинного голови Ради ЄС, прем'єр-міністра Нідерландів Марка Рютте.


 

 

На історичному референдумі в Британії перемогли прихильники виходу країни з Європейського Союзу. За таке рішення проголосували 51,9% громадян (17,4 млн), проти - 48,1% (16,1 млн).


 

 

Озброєний чоловік відкрив вогонь у кінотеатрі торгового центру Rhein-Neckar-Zentrum в німецькому місті Фірнхаймі (земля Гессен).


 

 

Прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон та його дружина Саманта віддали свої голоси на референдумі щодо членства в ЄС.


 

Європейський Союз продовжив економічні санкції проти Росії через її дії в Україні ще на півроку. Відповідне рішення було ухвалене сьогодні у рамках Комітету постійних представників країн-членів ЄС (COREPER).


 

 

17 червня Рада Євросоюзу продовжила обмежувальні заходи ЄС, запроваджені у відповідь на незаконну анексію Криму і Севастополя, до 23 червня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні Ради ЄС.


 

 

У НАТО узгодили розміщення на сході Європи на ротаційній основі ще чотирьох батальйонів, заявив у вівторок 14 червня генсек альянсу Єнс Столтенберг.


 

 

 

Німеччина і Франція розробляють норму, згідно з якою окремі країни ЄС зможуть призупиняти безвізовий режим.