Вт, 2024-04-30, 07:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 98 99 100 101 102 ... 177 178 »

 

Голова Верховної Ради Андрій Парубій обговорив з маршалком польського Сейму Мареком Кухцінським перспективи реалізації кількох інфраструктурних проектів.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-06-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент України Петро Порошенко повідомив, що державний секретар США Рекс Тіллерсон відвідає Україну в липні.


 

 

Вантажоперевезення - дуже важлива частина нормального функціонування економіки, сполучна ланка між виробником і споживачем, продавцем та замовником.


 

Сейм Польши принял законопроект о популяризации трудоустройства и учреждений рынка труда, который предусматривает оплату в размере 30 злотых.


 

 

Петро Порошенко вирушить наступного тижня в Париж на зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном.


 

 

Після зустрічі президент Петро Порошенко та глава Європейської Ради Дональд Туск виступлять із заявами перед ЗМІ.


 

Український уряд працює над тим, аби в майбутньому всі пункти перетину кордону з країнами-членами Європейського союзу були спільними.


 

 

Комітет Європейського парламенту з питань міжнародної торгівлі затвердив торговельні преференції для України.


 

Про це під час спільної прес-конференції з міністром закордонних справ Італії Анджеліно Альфано у Варшаві заявив глава МЗС Польщі Вітольд Ващиковський.


 

Відтепер громадяни, які подорожують в межах ЄС, зможуть телефонувати, писати повідомлення та з'єднуватись на своїх мобільних пристроях за тією самою ціною, яку вони платять вдома.


 

 

В соседней стране считают, что могут потерять украинских работников, которых и так не хватает.


 

 

Президент Європейської ради Дональд Туск привітав українців із початком дії безвізового режиму між Україною та Євросоюзом.


 

«Росіяни активно впливають у кібепросторі на польсько-українські відносини. Я не маю жодних ілюзій, що за різними антипольськими заходами в Україні стоять російські гроші», - заявив Міхал Боні.


 

 

Міністри закордонних справ Швеції Маргот Вальстрьом та Литви Лінас Лінкявічюс 13-15 червня відвідають з робочим візитом Україну.


 

Додаткові преференції діятимуть три роки та доповнюватимуть положення дії поглибленої і всеосяжної зони вільної торгівлі між ЄС та Україною.