Пт, 2024-05-03, 06:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 43 44 »

 

Росія на тлі санкцій Заходу вперше не надала фінансування Придністров'ю, незважаючи на прохання лідера регіону Євгена Шевчука.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2015-01-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Російські газети нагадують, що зараз економісти значно погіршують свої нещодавні навіть найбільш песимістичні прогнози щодо РФ. Російський уряд морально готує росіян до затягування поясів, скорочення зарплат та звільнень.


 

 

Стан української льотчиці Надії Савченко стрімко погіршується, але вона не припинятиме голодування. Про це заявив один з її адвокатів Ніколай Полозов.


 

Принято решение пойти навстречу гражданам Украины и отложить вопрос об их въезде в Россию только по заграничным паспортам, заявил глава ФМС Константин Ромодановский.


 

 

Raiffeisen Bank International може скоротити бізнес у Росії і країнах Східної Європи через високі ризики і занадто низькі прибутки.


 

Несколько десятков студентов семинарии спели украинскую колядку "Добрый вечер". Действо зафиксировала на видео одна из посетительниц торгового центра.


 

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв доручив вжити всі необхідні заходи для виключення необґрунтованого зростання цін на продовольчому ринку.


 

Внаслідок бойових дій на Донбасі загинуло більш як 5,5 тисячі російських військовослужбовців. Про це 6 січня 2015 року заявила правозахисник і засновник спільноти "Вантаж-200.


 

По итогам 2014 года эксперты отмечают рост эмиграционных настроений среди представителей российского среднего класса.


 

Международные аэропорты Краснодара и Анапы во вторник вечером закрылись для приема и отправки самолетов из-за сильного снегопада.


 

В основном большинство владельцев автотранспортных средств меняют покрышки на своем автомобиле два раза в год. Это обусловлено тем, что необходимо менять резину на своем автомобиле.


 

Заранее позаботьтесь, чтобы продавец подготовил все необходимые документы о его праве на эту квартиру. Проверьте и документы самого продавца, подтверждающие его личность.


 

Глава МИД РФ Сергей Лавров заявил, Россия выступает за начало предметного диалога между ЕАЭС и ЕС о формировании единого экономического и гуманитарного пространства.


 

 

Классическая ныне манера ведения ток-шоу, когда все орут одновременно и хамят друг другу.


 

В результате разгерметизации трубопровода в районе города Туапсе Краснодарского края Российской Федерации в Черное море вылилась нефть.