Пн, 2024-04-29, 06:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 77 78 79 80 81 ... 95 96 »



Перебіг виборчого процесу на Донбасі виявив невпевненість Партії регіонів у своєму авторитеті і граничну неповагу до власного базового електорату.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-10-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



На Волині кандидат-мажоритарник від опозиції в одномандатному окрузі №21 Ігор Гузь зі своїми соратниками оголосив голодування на знак протесту проти нечесного підрахунку голосів





Кандидат-самовисуванець Петро Порошенко не залишає шансів своїм конкурентам на окрузі у Вінницькій області.


У кримському відділенні КВУ також висловили занепокоєння з приводу значного затягування в кримських мажоритарних округах оприлюднення даних про кількість виборців, що проголосували.





У Броварській окружній виборчій комісії у неділю, 28 жовтня, сталася бійка, повідомляє громадська організація "Наступ", оприлюднюючи у мережі YouTube відео.



У Дніпропетровську, Харкові, на Харківщині та Чернігівщині регіональні відділення КВУ та громадський рух "За чесні вибори" виявили численні випадки "горілчаного" підкупу виборців.




Міжнародна місія зі спостереження за виборами в Україні CIS-EMO зафіксувала найбільшу кількість порушень в Одеській області.

На проблеми з виплатами або неповні виплати скаржаться студенти 17 навчальних закладів (у Дніпропетровську, Харкові, Києві, Запоріжжі, Львові, Черкасах, Луганську та Чернігові).




В рамках заходів до 70-річчя Української повстанської армії в Івано-Франківську, в сквері на розі вулиць Євгенія Коновальця і Військової, відкрили пам'ятник засновникові і главі Проводу Організації українських націоналістів (ОУН), полковникові армії Української народної республіки (УНР) Євгену Коновальцю.



Одесити обігнали столичних багатіїв у купівлі дорогих іномарок та елітних автомобілів. У вересні частка проданих автомобілів класу "преміум" від загальної кількості транспортних засобів в Одесі становила 19%, тоді як у Києві – 17%.



У школах Севастополя міський Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді роздає буклети, в яких дітям розповідають, у яких дилерів потрібно купувати наркотики і як їх правильно вживати.


Журналисты поинтересуюсь у Ивана Дыбы, кардинально ли изменил его ресторан участие в шоу канала 1+1.





Дисидент Євген Сверстюк вважає тих, хто продає свій голос, "купленими баранами".





У четвер мер Керчі Олег Осадчий у ефірі місцевої телекомпанії обізвав журналістів "виродками".




У Львові проходять урочисті заходи на честь 70-річчя створення Української повстанської армії.