Пн, 2024-04-29, 12:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 79 80 81 82 83 ... 95 96 »


Любое право можно защищать только в суде. Можно оспаривать решение о передаче водоема в аренду, можно оспаривать решение, которым были согласованы установленные ограничения на пользование водоемом.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-09-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Кандидата у народні депутати по округу №169 (Харків) Олександра Кірша у середу, 19 вересня, госпіталізовано в офтальмологічну лікарню № 14 з опіком ока.



Вечером все паломники собрались на праздничный ужин. Среди главных блюд были - сладости, яблоки и обязательно рыба, которая символизирует богатство. До утра продолжались песни и танцы




Займання лісової підстилки на площі близько 800 кв м сталося вранці 16 вересня поблизу Ялти на території Лівадійського лісництва (район водоспаду Учан – Су).




В неділю вранці, потерпілі з травмами різних ступенів тяжкості госпіталізовані в лікарні міста Кам'янець-Подільський.



Дружина голови СБУ Ігоря Калініна може дозволити собі щомісяця витрачати понад 2 тисячі доларів на утримання коня. Жінка майже щодня їздить до стайні, де живе її арабський скакун.


Вони обвинувачували авторів закону про мовну політику в непрофесіоналізмі, повідомивши присутнім, що один із авторів за освітою агроном, а другий – юрист. Закон суперечить Європейській хартії про мови, тому що вона захищає права мов, які зникають і в яких немає своєї країни.




Кілька сотень ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції оголосили у Харкові безстрокову акцію протесту.




У чотирьох районах Луганської області російській мові не надаватимуть статусу регіональної. Про це повідомляє прес-служба Луганської облради.




У Гусятинському районі Тернопільської області було побито кандидата в народні депутати від "Нашої України" Ігоря Соболя.



У Борщеві Тернопільської області проходить фестиваль "Борщ їв". Під час фестивалю усі населені пункти району представляють свій борщ, приготовлений за самобутніми рецептами.



Студенти Національного гірничого університету Дніпропетровська стали авторами унікальних винаходів.


Представники громадськості Рівного ініціювали збір підписів під зверненням до Президента України та Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з вимогою припинити тиск на телеканал ТВі та відновити його мовлення у кабельних мережах




Мешканці кількох сіл Роздільнянського району Одеської області в середу на кілька годин перекрили трасу державного значення Кучурган - Роздільна.


Замість 6 тисяч гривень пенсії "чорнобильці" нині отримують 1,5-2 тисячі. Держава позбавила їх права на виконання рішень судів. Тому вони переконують – протестуватимуть і голодуватимуть, поки їх не винесуть з наметів уперед ногами.