Нд, 2024-04-28, 15:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 61 62 63


Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг заперечує реєстрацію юридичної особи "МММ-2011". Про це сказано в повідомленні комісії.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-09-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Верховна Рада ухвалить рішення щодо скасування переходу України на зимовий час. Про це, відповідаючи на запитання журналістів, у понеділок заявив спікер ВР Володимир Литвин.



Онуку Івана Франка 84-річну Дарію Тарасівну місцева влада погрожує виселити з 6-кімнатної квартири в Києві по вул. Володимирській за борги за комунальні послуги.



Міноборони почало розміщувати новини в соцмережі Facebook. Про це сказано в повідомленні департаменту преси та зв'язків із засобами масової інформації міністерства.



Захоплені в Лівії українці зустрілися з дипломатами з Росії та України. Лівійські повстанці попросили українського консула дати письмову обіцянку, що якщо затриманих звільнять, вони залишатимуться у своїх будинках і не виїдуть з країни без належного дозволу.



Міністерство інфраструктури має намір відкрити сайт фіксації затримок авіаційних рейсів www.zatrymky.net 1 жовтня.




У Калуші на Івано-Франківщині планують поставити бронзовий пам'ятник головнокомандувачу Української повстанської армії Роману Шухевичу.


Як з’ясувала редакція, книга Януковича є плагіатом, де за підписом президента видано не лише чужі ідеї, а скомпільовано цілі абзаци з текстів, які раніше виходили за підписом різних осіб.



Син головнокомандувача УПА Романа Шухевича, 78-річний львівський громадський діяч Юрій Шухевич, хоче з другої спроби повернути батькові звання Героя України.




Картаті жилеточки та спіднички-плісе. Краватки і метелики. Модні паски і черевички від Armani. 1 вересня - не лише день знань, а й парад для школярів-модників.


Близько 4,2 млн дітей підуть у школу 1 вересня. Про це на брифінгу сказав міністр освіти і науки, молоді та спорту.



Влада Волинської області разом 30 серпня перепоховали останки тіл польських жертв українсько-польського конфлікту 1943 року, ексгумованих у серпні біля села Островки Любомльського району області.


Представник Мирослави Гонгадзе в суді Валентина Теличенко заявляє про те, що колишній начальник департаменту зовнішньої розвідки Міністерства внутрішніх справ Олексій Пукач частково визнав свою провину в убивстві журналіста Георгія Гонгадзе.


1-15 16-30 ... 901-915 916-930 931-943