Пт, 2024-04-26, 13:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:40
Поради: як вибрати міжкімнатні двері
Інші останні Новини України

Міжкімнатні двері зобов'язані бути не тільки красивими, але і якісними. Тільки двері, які володіють такими якостями, гармонійно впишуться в сучасний стильний інтер'єр. А ось будь-які недоліки і помилки стануть помітні відразу ж, або візуально, або в процесі експлуатації. Псувати враження від щойно зробленого ремонту не можна, тому необхідно знати, на що звертати окрему увагу при покупці міжкімнатних дверей.

Вибираючи будь-які меблі, оздоблювальні або будівельні матеріали, вікна або двері для житлової кімнати основним критерієм повинна залишатися безпека матеріалів для здоров'я. Виготовлятися двері повинні з натуральних і безпечних матеріалів. Краще якщо це буде шпон або натуральне дерево. Також досить важливо, щоб міжкімнатні двері були покриті безпечним і високоякісним лаком. Найчастіше, він досить дорого коштує і є найбільш витратною статтею при виготовленні, а значить, і самі двері не можуть бути дешевими. Але двері не той елемент на якому потрібно економити. У той же час, надійні і стильні міжкімнатні двері Новий стиль у вас є шанс вигідно придбати онлайн, якщо відвідаєте спеціалізований ресурс nikadoors.com.ua.

Про високу якість дверей скаже рівна, гладка і відполірована поверхня, яка повинна бути чистою, однорідного відтінку і без будь-яких плям. Не зовсім добросовісні виробники можуть тонувати двері, тим самим намагаючись заховати недоліки фактури, похибки, допущені під час обробки дерева або нерівності і шорсткості. В цьому випадку виникає відчуття якогось нальоту на їх поверхні, і такі двері втрачають чистоту кольору і, відповідно, красу. Необхідно приділяти увагу дрібницям, двері хорошої якості і через десяток років використання матимуть презентабельний і гарний зовнішній вигляд.

Міжкімнатні двері зобов'язані закриватися герметично. Перед покупкою потрібно перевірити співвідношення діагоналей між кутами. Вони обов'язково повинні бути рівні. Для виробника, який відповідально підходить до якості і застосовуваних технологій, похибка не буде складати більше 1 мм. Також уважно необхідно перевіряти стики між окремими деталями: вони повинні з'єднуватися чітко і бути щільно підігнаними.

Якщо конструкція міжкімнатних дверей передбачає наявність скла, то воно не повинно бути дешевим і низької якості. Еталоном якості є скло бельгійських та італійських виробників. Для того щоб якісно і надійно зафіксувати скло застосовуються силіконові герметики і ущільнювачі.

Безумовно, вибираючи міжкімнатні двері потрібно приробити увагу і фурнітурі: ручок, замків, доводчикам, петель. Вартість дверного замка, так само як і дверного полотна, завжди буде відповідати якості. На супутніх елементах, від яких безпосередньо залежить зручність у використанні та надійність, краще за все не економити. Так що крім вподобаного кольору і унікального дизайну, потрібно ще й уважно ставитися до якості і міцності.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 852 | Додав: admin | Теги: міжкімнатні двері | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]