Сб, 2024-04-20, 01:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:06
Розкрив правду про війну на Донбасі бразильський найманець. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Росія почала активно вербувати нових найманців для поповнення рядів бойовиків не тільки із сусідніх країн, а й навіть із Бразилії. Один із них нещодавно відверто зізнався у тому, чому вирішив воювати на стороні терористів.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Рафаель Маркес, родом із Сан-Паулу, розповів, що свого часу йому надійшло запрошення від "друзів", особи яких він не назвав.

На той час він був студентом одного із вищих навчальних закладів Росії, і, за його словами, "був великим фанатом цієї держави". Крім того, Маркес завжди підтримував ідеології комунізму та був теоретиком так званого відродження Радянського Союзу.

Під впливом пропаганди місцевих ЗМІ він повірив, що військові дії на Донбасі організували саме українці, але побачивши все на власні очі, переконався у жорстоких намірах бойовиків.

Колишній найманець вирішив втекти на батьківщину і деякий час переховувався там, але співробітникам СБУ вдалося його затримати. Силовики надіслали йому підробне запрошення на роботу, за яким він і повернувся до України.

Рішенням суду йому інкримінували допомогу терористам та призначили покарання у вигляді тюремного терміну строком на 13 років.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що проросійське командування масово відкриває вербувальні центри у країнах СНД із пошуку нових найманців для поповнення рядів бойовиків.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 677 | Додав: adminA | Теги: Донбас, правда, бразильський найманець, війна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]