Вт, 2024-03-19, 05:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:58
Що думає США щодо "гуманітарної допомоги" Україні від РФ - Голос Америки. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Як з'ясували журналісти "Голосу Америки", міністр Великобританії викликав посла РФ в цій країні Олександра Яковенка для пояснення стосовно інформації про в'їзд колони з російською воєнною технікою на територію України.

Якщо цей факт підтвердиться, заявляють у Лондоні, це буде розцінено як недопустиме порушення народного права та суверенітету України.

Сьогодні керівництво ЄС в своєму рішенні за результатами зустрічі в Брюсселі заявило, що союз буде вважати будь-які воєнні дії з боку Росії, в тому числі під приводом доставки "гуманітарного грузу", грубим порушенням міжнародного права. ЄС призвав Росію припинити потік воєнних та зброї в Україну, відвезти свої війська до кордону, а також заявив про готовність ввести доадткові санкції проти РФ.
 
Якщо на східну Україну попала хоч якась російська техніка або персонал, їх потрібно вивезти із України негайно. Наслідки цього можуть бути дуже серйозними, – говорить міністр іноземних справ Великобританії Філіпп Хаммонд.
 
Ми повинні ввести реальні санкції із серйозними наслідками, розробити план, щоби протягом двох років почати постачати газ в Україну та ЄС, щоби вони не залежали від російських поставок.
 
Ми повинні переглянути свої відносини із Володимиром Путіним – він полковник КДБ, який хоче відновити Російську імперію. Я особисто пишаюсь, що попав під санкції Путіна, – розповідає сенатор США Джон Маккейн.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 842 | Додав: adminA | Теги: Голос Америки. ВІДЕО, США, РФ, гуманітарної допомоги Україні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]