Пт, 2024-05-03, 12:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 56 57 58 59 60 ... 142 143 »

 

У Ростоку (Німеччина) завершилися змагання у синхронних стрибках з 10-метрової вишки в рамках чемпіонату Європи, де бронзову медаль завоювали Максим Долгов і Олександр Горшковозов.
 

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Женская сборная Украины по настольному теннису вышла в полуфинал Европейских игр и теперь претендует на медали в Баку.


 

 

В Баку завершились соревнования по триатлону среди женщин, где звание чемпионки Европейских игр завоевала Никола Спириг из Швейцарии. В четверку сильнейших вошла украинка Юлия Елистратова.


 

Загальна трансферна вартість топ-десятки гравців української Прем'єр-ліги за версією порталу Transfermarkt склала більше 200 мільйонів євро. До десятки найвартісніших футболістів увійшло всього три українці.


 

Українка Юлія Прокопчук стала чемпіонкою Європи. У стрибках з 10-метрової вишки Юлія показала результат в 327.50, що дозволило їй здобути першу золоту медаль для України на чемпіонаті Європи зі стрибків у воду.


 

Національна збірна України з футболу обіграла в товариському матчі, який вчора, 9 червня, відбувся в Австрії, збірну Грузії. Перемогу команді Михайла Фоменка принесли голи Артема Кравця та Євгена Коноплянки. Грузини в кінцівці поєдинку відповіли точним ударом Вацадзе.
 


 

Сьогодні, 9 червня, національна збірна України проведе товариський поєдинок проти збірної Грузії. У матчі з кавказцями слід очікувати появу новачків і резервістів, оскільки вже 14 червня команда Михайла Фоменка проведе матч відбору Євро-2016 проти збірної Люксембургу.
 


 

Перша "ракетка" України Еліна Світоліна, яка встановила особистий рекорд на турнірах "Великого Шолома" пробившись у чвертьфінал "Ролан Гаррос", встановила і національний рекорд. 20-річна одеситка піднялася на 17 місце в оновленому рейтингу кращих тенісисток світу WTA.


 

Українка Шушана Гевондян стала переможницею етапу відкритого Кубку Європи з дзюдо, який проходить у Мінську. Киянка завоювала "золото" у ваговій категорії до 57 кг. У другий день турніру дзюдоїсти розіграють ще сім комплектів нагород.


 

Еліна Світоліна у понеділок, 8 червня 2015 року, встановить національний рекорд у світовій класифікації WTA. При цьому 20-річна українська тенісистка перевершить попередній рекорд, який вона ділила разом з Оленою Бондаренко - 19-а позиція.


 

Молодіжна збірна України (U-20) з футболу впевнено розібралася зі своїм головним конкурентом по груповому раунду - збірною США - і з першого місця вийшла до плей-оф чемпіонату світу.


В решающем поединке Кубка Украины по футболу, который состоится на поле столичного НСК «Олимпийский», сойдутся 9-кратный обладатель национального трофея донецкий «Шахтер» и действующий победитель турнира киевское «Динамо», обладавшее титулом 10 раз.


 

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич близький до відходу з команди. Причиною є те, що у фахівця виникли розбіжності з власником дніпропетровського клубу Ігорем Коломойським щодо комплектації команди.


 

Збірна України (U-20) здобула свою першу перемогу на молодіжному чемпіонаті світу, який проходить у Новій Зеландії. У матчі другого туру групового раунду команда Олександра Петракова розгромила збірну М'янми з рахунком 6:0.


 

Вице-чемпионка мира по тхэквондо Ирина Ромолданова завоевала золотую медаль на турнире класса G-1 Austrian Open 2015 в Инсбруке, сообщает Национальный олимпийский комитет Украины.